H KTM 350 EXC-F WESS 2021

KTM 350 EXC-F WESS 2021

Νέο KTM 350 EXC-F WESS 2021

Μια ειδική έκδοση της 350 ECX-F από την KTM, με νέα χρώματα και την χρήση, για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα ΚΤΜ Enduro, νέου πιρουνιού με ελατήριο αέρος! Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

H ΚΤΜ παρουσίασε την νέα 350 EXC-F WESS για το 2021, την τελευταία έκδοση της Enduro πλατφόρμας της. Η WESS έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο εμφανισιακά, όσο και στον εξοπλισμό. Ας  δούμε αναλυτικά.
 
O χρωματικός συνδυασμός της νέας WESS είναι νέος και δίνει φόρο τιμής στις πολύπλευρες προκλήσεις του πρωταθλήματος WESS. Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με Factory τροχούς με κέντρα ανοδιωμένα σε πορτοκαλί χρώμα, βεντιλατέρ και προστατευτικά στο ψυγείο, τιμονόπλακες CNC σε πορτοκαλί χρώμα, πλαστική ποδιά κινητήρα και νέα σέλα Factory με αντιολισθητικό κάλυμμα. Τα γραφικά της μοτοσυκλέτας είναι επίσης νέα και ειδικά για την περίσταση.
 
Ακόμα, για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα Enduro της KTM, τοποθετείται το πιρούνι WP XACT των 48 χιλιοστών, με ελατήριο αέρος. Η έλλειψη του συμβατικού ελατηρίου, μειώνει σημαντικά το βάρος της ανάρτησης, ενώ παράλληλα κάνει την ρύθμιση της πολύ εύκολη, με τις ειδικές βαλβίδες πίεσης του πνευματικού ελατηρίου. Το πιρούνι είναι τύπου διαχωρισμένης λειτουργίας και έτσι, το αριστερό καλάμι αναλαμβάνει την ανάρτηση, ενώ το δεξί την απόσβεση, η οποία είναι πλήρως ρυθμιζόμενη.
 
Αλλες αλλαγές της μοτοσυκλέτας περιλαμβάνουν πλευστό εμπρός δίσκο φρένου με προστατευτικό κάλυμμα, πίσω γρανάζι Supersporx stealth, πορτοκαλί τάπα πλήρωσης λαδιού και νέα γκρίπ σε γκρίζο χρώμα από την ODI και διακόπτη επιλογής χαρτογράφησης στον βασικό εξοπλισμο.