Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Αυτό είναι το νέο Honda ADV150

Nέο Honda ADV150 - Παρουσιάστηκε

Το Adventure Scooter μικρού κυβισμού είναι γεγονός, καθώς η Honda προχωρά στην παρουσίαση του νέου ADV150! Δείτε τις πρώτες εικόνες του.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda ADV150 είναι γεγονός! Ναι, όπως όλα δείχνουν, η Honda πιάνει τον «Adventure» παλμό και στα μικρού κυβισμού scooter, καθώς παρουσιάζει το νέο ADV150. Το νέο scooter είναι βασισμένο στον γνωστό μονοκύλινδρο των 150 κυβικών, προτείνει όμως μια τελείως διαφορετική στυλιστική προσέγγιση.

Δείτε τις φωτογραφίες. Το ADV150 δανείζεται πάρα πολλά σημεία της σχεδιαστικής γλώσσας του X-ADV, με παρόμοια εμφάνιση στο εμπρός μέρος, μυώδεις γραμμές σε όλη του την έκταση και «ψηλωμένες» αναρτήσεις, ενώ εξαιρετικά παρόμοια είναι και η θέση οδήγησης με τον πίνακα οργάνων-οθόνη, που θυμίζει τον αντίστοιχο του X-ADV.



Η παρουσίαση του μοντέλου δεν αποτελεί και την απόλυτη έκπληξη, καθώς εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες για ένα «μικρό adventure scooter». Φυσικά δεν γνωρίζαμε πολλά περισσότερα καθώς οι φήμες είναι… φήμες, αλλά με την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, δόθηκε τέλος σε αυτές με τον ισχυρότερο τρόπο.

Δεν αποκαλύπτονται πάρα πολλά για το νέο μοντέλο ακόμα, ενώ κατά την γνώμη μας, θα είναι μάλλον δύσκολο να το δούμε Ευρώπη –προς το παρόν, τουλάχιστον. Δημοσιεύθηκε ωστόσο, ότι το ADV150, θα αποδίδει 14 ίππους από τον κινητήρα του και θα ζυγίζει 133 κιλά.
Περισσότερα, θα σας δώσουμε μόλις μάθουμε και εμείς καθώς οι πληροφορίες δεν είναι πολλές ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι…

Λοιπόν... πως σας φαίνεται η Adventure επέλαση, και στα μικρά scooters; 




  • Nikos

    Με 150 κ.ε., να πας που να κάνεις τι; Η τιμή, τιμή δεν θάχει,όπως και στα υπόλοιπα σκούτερ που κάνουν όσο μιά αξιοπρεπής μηχανή 800 κυβικών,με πρόσχημα τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας!! Προσωπικά ενώ είχα καταλήξει να πάρω σκούτερ στα 400 κ.ε. ,θα πάρω μηχανή χαμηλού κυβισμού ,αλλά μηχανή !! Οι εταιρίες με τα σκούτερ το έχουν παρα#έσει στο θέμα της τιμολόγησης!

      12