Το νέο Benelli TRK 502X στο περίπτερο της EICMA 2019.

Το νέο Benelli TRK 502X στο περίπτερο της EICMA 2019.

Νέο Benelli TRK 502(X): Μάθαμε πότε έρχεται

Το ανανεωμένο και αγαπητό Benelli TRK 502 έρχεται στην χώρα μας σύντομα – Δείτε τι αλλάζει και πότε το περιμένουμε…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το Benelli TRK502 ήταν ένα από τα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας, που δήλωσαν το «παρών» στην EICMA, με αρκετές αλλαγές να ανακοινώνονται για αυτό. Αυτές θα αφορούν και τις δύο εκδόσεις του (την απλή και την X) τις οποίες περιμένουμε και στην χώρα μας.

Αρχικά, το μοντέλο υπέστη ανασχεδιασμό, με πιο επιθετική εμφάνιση, νέα γραφικά, νέα υλικά στα σημεία και νέο τιμόνι που ρυθμίζεται. Παράλληλα, νέοι είναι οι καθρέφτες, τα γκριπ αλλά και οι διακόπτες, οι οποίοι είναι φωτιζόμενοι για ευκολότερη χρήση τους το βράδυ και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Νέα είναι και η σέλα του μοντέλου, το οποίο παράλληλα εξοπλίζεται και με ρυθμιζόμενη μανέτα στο συμπλέκτη. Οι αλλαγές αυτές αφορούν τόσο την απλή, όσο και την έκδοση X του μοντέλου, όπως είπαμε και πιο πάνω.

Με κατάλληλη επικοινωνία της προς εμάς, η αντιπροσωπεία της Benelli μας ενημέρωσε ότι οι νέες TRK 502 και TRK502X θα γίνουν διαθέσιμες από τον Φεβρουάριο του 2020. Παράλληλα, μάθαμε ότι εντός του 2ου εξαμήνου, στην αγορά μας θα φτάσουν και τα νέα Leoncino 800 και Leoncino 800 Trail.