Νεκρή η «πιο sexy αναβάτης της Ρωσίας»

Δυστυχώς μια ακόμη Moto Vlogger έχασε την ζωή της στην άσφαλτο, μόλις στα 22 της χρόνια… Διαβάστε περισσότερα για το συμβάν.

6 περίπου μήνες μετά τον θάνατο της νεαρής Annette Carrion, αναβάτη μοτοσυκλέτας και influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλη μια κοπέλα που αγαπούσε την μοτοσυκλέτα βρήκε τον θάνατο από ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την Olga Petrova, γνωστή στο διαδίκτυο ως «η πιο sexy αναβάτης μοτοσυκλέτας της Ρωσίας».

Η Petrova, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν πριν κάποιες ώρες, είχε ένα σφοδρότατο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα της, καθώς συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο σε δρόμο της Μόσχας, στις 13 του μήνα. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος από τους εμπλεκόμενους φέρει την ευθύνη, ωστόσο οι φωτογραφίες από το ατύχημα μαρτυρούν ότι η Petrova είχε αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα.

Η Olga Petrova ήταν μόλις 22 ετών, ενώ είχε πάνω από 63.000 ακόλουθους στο Instagram και στο ρωσικό αντίστοιχο του Facebook, VKontakte. Εμείς να ευχηθούμε τα θερμά μας συλληπητήρια στα αγαπημένα πρόσωπα της Olga, και ας αδράξουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα σχόλιο.

Οδηγείτε πάντα με προσοχή, μην αναπτύσσετε μεγάλη ταχύτητα στις πόλεις και σε καμία περίπτωση, μην παρασύρεστε από την ματαιοδοξία και την μανία επίδειξης, που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα. Είναι πραγματικά κρίμα, τόσο νέοι άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο.