Νέες αφίξεις Honda CBR 650R και CB 500X στην Promoto Ginossatis

Νέες αφίξεις Honda CBR 650R και CB 500X στην Promoto Ginossatis

Αναμονή τέλος, τα νέα Honda CBR 650R και CB 500X του 2022 είναι ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα της Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Honda CBR 650R

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Το μεσαίο supersport της εταιρείας αποκτά νέο εμπρός πιρούνι, συγκεκριμένα το Showa Big Piston Fork των 41 χιλιοστών, το οποίο διαχωρίζει το ελατήριο από τον μηχανισμό απόσβεσης, τοποθετώντας τα ξεχωριστά στα καλάμια του πιρουνιού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πιστόνι απόσβεσης υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση των κραδασμών, άρα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.
Ο κινητήρας παίρνει αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro5. Πιο συγκεκριμένα, ανανεωμένα είναι η ECU, τα προφίλ των εκκεντροφόρων, ο χρονισμός της εισαγωγής και όλο το σύστημα εξάτμισης, ενώ τοποθετήθηκε και αισθητήρας στροφάλου. Έτσι, η μέγιστη ισχύς του μοντέλου παραμένει στους 94 ίππους, παρά την συμμόρφωση του με τις νέες προδιαγραφές ρύπων, ενώ μπορεί να περιοριστεί στους 47 ίππους για όσους έχουν δίπλωμα Α2.
Aλλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων με βελτίωση στην απεικόνιση των ενδείξεων, νέα πλευρικά πλαστικά πάνελ και βάση πινακίδας / λασπωτήρα, ενώ το τιμόνι έχει μια νέα, μεγαλύτερη γωνία για ευκολότερους ελιγμούς στις μικρές ταχύτητες. Τέλος, στα φωτιστικά σώματα, έχει αλλάξει η γωνία των ανακλαστήρων στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μια νέα εμφάνιση, ενώ τα γραφικά στην είναι ανανεωμένα.

Honda CB 500X



Tο best seller στην κατηγορία μοτοσυκλετών επί πολλά έτη στην χώρα μας, αποκτά ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο δισκόφρενα. Το πρώτο, προέρχεται από την Showa και είναι τεχνολογίας SFF-BP, ενώ οι δύο δίσκοι έχουν διάμετρο 296 χιλιοστών και συνεργάζονται με δαγκάνες 2 εμβόλων. Παράλληλα, νέος και ελαφρύτερος είναι ο εμπρός τροχός αλλά και το ψαλίδι της πίσω ανάρτησης. Οι διαστάσεις των τροχών παραμένουν στις 19 και 17 ίντσες, αντίστοιχα.
Ο κινητήρας, που συμμορφώνεται με προδιαγραφές ρύπων Euro5, εξοπλίζεται με νέες ρυθμίσεις ψεκασμού και ψύχεται από ένα νέο ψυγείο, ελαφρύτερο κατά 92 γραμμάρια. Φέρει συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης, ενώ η απόδοση του παραμένει στους 47,6 ίππους και τα 4,4 kgm ροπής, διατηρώντας το μοντέλο συμβατό με διπλώματα A2 και πάνω.
Παράλληλα, νέα είναι τα φωτιστικά σώματα LED εμπρός, τα οποία έχουν καλύτερη απόδοση και στις δύο δέσμες (μεσαία και μεγάλα), ενώ φέρουν και φώτα θέσεως.

Το CB 500X είναι ακόμα ένα από τα μοντέλα που μπορείτε να οδηγήσετε στην Promoto Ginossatis, η οποία φροντίζει να διατηρεί μεγάλο στόλο από test ride. Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα της εταιρείας θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα της Honda και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης αναβάτη.

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Διαβάστε ακόμα: