Νέα Indian Roadmaster Elite 2019

Επίσημη παρουσίαση για την περιορισμένης παραγωγής τουριστική μοτοσυκλέτα της Indian ονόματι Roadmaster Elite. Διαβάστε περισσότερα.

Πριν λίγες ώρες, ανακοινώθηκε από την Αμερικανική Indian η νέα, premium μοτοσυκλέτα τουρισμού ονόματι Roadmaster Elite 2019, η οποία είναι η κορυφαία έκδοση της Roadmaster. Η συγκεκριμένη έκδοση θα παραχθεί σε μόνο 200 κομμάτια, για όσους… τυχερούς προλάβουν!

Η βαφή της μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερη: Πρόκειται για την απόχρωση Wildfire Red Candy-Black Crystal, μία κόκκινη και μαύρη διχρωμία που εφαρμόζεται στο χέρι, με εμβλήματα από φύλλα χρυσού! Όπως δηλώνει η Indian, η συγκεκριμένη βαφή χρειάζεται 30 ώρες ανα μοτοσυκλέτα, για να ολοκληρωθεί.

Στην πολυτελή εμπειρία οδήγησης της Roadmaster Elite συμβάλλουν το ηχοσύστημα PowerBand των 600 Watt, το οποίο αυτορυθμίζεται ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, τα νέα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη, τα νέα υποβραχιόνια συνεπιβάτη και η κλασική για Αμερικανική  τουριστική, μεγάλη σέλα-πολυθρόνα από δέρμα. 

Ο κινητήρας της Roadmaster Elite είναι η μονάδα «Thunder Stroke 111» κυβισμού 1.819 κ.εκ. , που αποδίδει 16, 1 kgm ροπής. Ο κινητήρας φέρει 3 riding modes (Tour, Standard, Sport) και έχει λειτουργία απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου στο ρελαντί, για μειωμένες εκπομπές θερμότητας προς τον αναβάτη.

Πλουσιότατος είναι φυσικά ο εξοπλισμός της Roadmaster Elite: Μεταξύ άλλων μιλάμε για σύστημα infotainment με οθόνη 7 ιντσών, φωτισμό LED, θέρμανση στην σέλα και τα γκριπ, εκκίνηση χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και συνολικούς αποθηκευτικούς χώρους 140 λίτρων. Η τιμή της Roadmaster Elite στην Αμερική, θα ξεκινάει από τις 36.999 δολάρια.