Θα είναι έτσι το επόμενο streetfighter; Θα δούμε...

Νέα Ducati V4 streetfighter;

Ποιες θα είναι οι επόμενες χρήσεις του νέου V4 κινητήρα της Ducati; Θα δούμε νέο streetfighter μοντέλο; Δείτε περισσότερα…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, είναι θέμα χρόνου για την Ducati να παρουσιάσει νέο hyper naked επιδόσεων. Η εταιρεία αυτή την στιγμή, είναι η μόνη από τις σημαντικές μάρκες που δεν έχει κάποιο αντίστοιχο μοντέλο στην γκάμα της, και είναι απόλυτα λογικό να πιστέψει κανείς ότι αυτό θα αλλάξει.

Αυτό το render λοιπόν, που προέρχεται από τους ανθρώπους της Kardesign, απεικονίζει μια μοτοσυκλέτα η οποία δεν αποκλείεται καθόλου, να επιστρέψει: H Streetfighter, προφανώς εξοπλισμένη με τον Desmosedici Stradale. Η δουλειά είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, παραμένοντας πιστή στο πνεύμα του μοντέλου, από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση: Πολύ κοντά σε μηχανικό επίπεδο με το αντίστοιχο Superbike της Ducati, προφανώς χωρίς τα πλάστικά και με τιμόνι αντί για κλιπ όν.

Το παλαιότερο Ducati Streetfighter είχε δημιουργήσει αφοσιωμένο fan base καθώς απευθυνόταν, σε όσους ήθελαν μια γυμνή μοτοσυκλέτα με τις επιδόσεις ως πρώτη αρετή. Αυτή την στιγμή, άμεσοι ανταγωνιστές της Ducati έχουν μια τέτοια μοτοσυκλέτα στην γκάμα τους: Για παράδειγμα, το Aprilia Tuono V4, η Yamaha MT-10, η BMW S1000R και άλλες.Πότε όμως η Ducati θα πραγματώσει αυτό το σενάριο; Δεν γνωρίζουμε ακόμα, με το πιο πιθανό ως τώρα σενάριο να είναι, το 2020.

Κάτι που επίσης ακούγεται έντονα, είναι η χρήση του νέου V4 στην Multistrada! Αυτή η κίνηση και αν έχει λογική! Ο ανταγωνισμός στα adventure υπερυψηλών επιδόσεων είναι πιο ισχυρός από ποτέ, με τους κατασκευαστές μάλιστα να μην διστάζουν να κλίνουν υπέρ της ασφάλτου και των…αλόγων. Έχοντας έναν από τους ισχυρότερους κινητήρες στην αγορά, η Ducati θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα προκαλούσε αναζωπύρωση του ανταγωνισμού. Τι θα γίνει λοιπόν; Πρέπει να περιμένουμε για περισσότερα.