Motoway: Νέα αποκλειστική συνεργασία με τη Unibat

Διαβάστηκε από 3069 αναγνώστες

Η Motoway εξασφάλισε την αποκλειστική διάθεση και προώθηση των κορυφαίων μπαταριών μοτοσυκλέτας της Unibat στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία Motoway Γεώργιος Καμπράνης Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη στρατηγικής συμφωνίας με την Unibat, εξασφαλίζοντας την αποκλειστική διάθεση και προώθηση των επώνυμων μπαταριών μοτοσυκλέτας στην Ελληνική αγορά.

Η συνεργασία αφορά στις προϊοντικές σειρές Unibat CXReady, MF, Conventional & Lithium Extra, με διανομή στο διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της Motoway Γεώργιος Καμπράνης Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Η Motoway με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των brands της με τα μεγαλύτερα ονόματα ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας παγκοσμίως, θα διαθέσει στην Ελληνική αγορά τις μπαταρίες, που επιλέγουν σταθερά κορυφαίοι παγκόσμιοι αναβάτες και αγωνιστικές ομάδες του MotoGP, με ενδεικτικό παράδειγμα την Ducati και τους Jorge Lorenzo και Andrea Dovizioso.

Η εν λόγω συνεργασία αποτελεί ένδειξη της ηγετικής παρουσίας της Motoway στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ειδικότερα στο χώρο της μπαταρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 515557, 2310 517815

www.motoway.gr

Facebook

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 08:30 – 16:30

Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός