MotoCert: Χαρίζει σετ ένδυσης αναβάτη αξίας 500 ευρώ

Ο πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός της MotoCert σε ντύνει από πάνω μέχρι κάτω με δώρα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Δες πώς θα τα διεκδικήσεις.

Η ασφάλεια του αναβάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη MotoCert η οποία δεν σταματά να χαρίζει δώρα υψηλής αξίας. Πριν λίγο καιρό ένας υπερτυχερός είχε κάνει δικό του το αεροδυναμικό κράνος X-ROAD της Axxis και τώρα η MotoCert πάει ένα βήμα παραπέρα με τον μεγάλο νικητή του νέου της διαγωνισμού να κερδίζει ένα ολοκληρωμένο σετ ένδυσης αξίας 500 ευρώ. Το σετ περιλαμβάνει επώνυμα προιόντα και συγκεκριμένα κράνος, μπουφάν, γάντια, αδιάβροχο παντελόνι και γκέτες, δηλαδή όλα όσα χρειάζεσαι για τις μετακινήσεις σου. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Nolan N33 Evo Classic

Το N33 Evo είναι ένα μαζεμένων διαστάσεων και ελαφρύ jet κράνος με εντυπωσιακά όμως τεχνικά χαρακτηριστικά. Η μεγάλη, διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει δεύτερη αναδιπλούμενη φιμέ ζελατίνα για τον ήλιο. Είναι εφοδιασμένο με εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς και το κούμπωμά του γίνεται εύκολα με μικρομετρική πόρπη.

Tucano Urbano Ermes

Χειμερινό, αντιανεμικό και 100% αδιάβροχο μπουφάν ¾ ιδανικό για τουριστική χρήση και μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτει αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση και φερμουάρ σε θώρακα, μανίκια και πλάτη για ρύθμιση της θερμοκρασίας και του αέρα που περνάει στο εσωτερικό. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για χρήση τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες ενώ μπορεί να δεχτεί προστατευτικό πλάτης. Τα κουμπιά και τα φερμουάρ στη μέση, τους καρπούς και τα μανίκια επιτρέπουν στον αναβάτη να το ρυθμίσει ανάλογα με τον σωματότυπό του και εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και άνεση.

Tucano Urbano Ginko Invernale

Χειμερινά γάντια σε μαύρο χρώμα κατασκευασμένα από ελαστικό Polyester με εσωτερική θερμική επένδυση από Dupont Thermolite. Διαθέτουν πλήρως αδιάβροχη και αναπνέουσα μεμβράνη, ενώ οι σκληρές ενισχύσεις στις αρθρώσεις προσφέρουν αποτελεσματική προστασία. Ειδικά σημεία στην παλάμη παρέχουν σωστή επαφή με τα γκρίπ της μοτοσυκλέτας εμποδίζοντας το γλίστρημα των χεριών. Για το ασφαλές κλείσιμο φροντίζει το ρυθμιζόμενο λουράκι στον καρπό.

Tucano Urbano Shoe Cover

Πλήρως αδιάβροχες γκέτες με εξωτερική μεμβράνη από Polyamide. Κλείνουν με φερμουάρ και velcro στο πλάι, ιδανικός συνδυασμός που δεν επιτρέπει στο νερό να περάσει. Η σόλα τους είναι λαστιχένια για ασφαλές πάτημα στην άσφαλτο και έχουν προστατευτικό για τον λεβιέ ταχυτήτων. Τα ρυθμιζόμενα μέρη στον αστράγαλο φροντίζουν να κρατούν σταθερές τις γκέτες πάνω από τη μπότα σας.

Tucano Urbano Panta Diluvio Light

Αδιάβροχο παντελόνι από ελαφρύ Polyester με καλυμμένες ραφές και φερμουάρ στα πλάγια. Έχει ανακλαστικά σημεία που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα και ρυθμιζόμενα σημεία για σωστή εφαρμογή. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο πακετάρισμα για να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 08:00. Μάλιστα μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό με 8 διαφορετικούς τρόπους και να αυξήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός.
 
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο www.motocert.gr καθώς και στη σελίδα της MotoCert στο Facebook. Επίσης, τα δώρα θα αποσταλούν στη διεύθυνση που επιθυμεί χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση με έξοδα αποστολής.

Να θυμίσουμε ότι η H MotoCert προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες ελέγχου και μέτρησης πλαισίου σε scooter και μοτοσυκλέτες παρέχοντας γραπτές πιστοποιήσεις για την κατάσταση του δικύκλου και εδώ μπορείς να δείς αναλυτικά το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.motocert.gr