Στιγμιότυπο από τον 4ο MotoGP Virtual Race, στο ψηφιακό Misano.

MotoGP, 4ος ψηφιακός αγώνας: Νίκη Alex Marquez

Επικράτησε στο ψηφιακό Grand Prix του Misano ο Alex Marquez επί του αδερφού του Marc, κερδίζοντας την νίκη του στο νήμα! Δείτε τι έγινε στο γεγονός.

Οι ψηφιακοί αγώνες MotoGP καλά κρατούν, εν αναμονή της έναρξης της… κανονικής αγωνιστικής χρονιάς, ίσως στα τέλη Ιουλίου. Προς το παρόν, το MotoGP προσφέρει θέαμα μέσα από το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του και τα σαλόνια των αναβατών, που συμμετέχουν στα ψηφιακά Grand Prix. Εχθές, πραγματοποιήθηκε το 4ο Virtual GP για φέτος, στο Misano με την πρώτη θέση να κερδίζει ο Alex Marquez.
 
O νεαρός και ομόσταυλος του αδερφού του Marc στην Repsol Honda, νίκησε τον πρωταθλητή του 2019 κυριολεκτικά στο νήμα και στην τελευταία στροφή και έτσι επισφράγισε την 2η ηλεκτρονική του νίκη. Ο Marc Marquez έδειχνε έτοιμος να κερδίσει, ωστόσο δεν αντιμετώπισε μόνο τον αδερφό του αλλά και τον Fabio Quartararo. Fabio και Alex κυνήγησαν ωστόσο τον Marc, αλλά ο Γάλλος της Petronas Yamaha σημείωσε πτώση στην προτελευταία στροφή, «χαρίζοντας» το βάθρο και την 3η θέση στον Valentino Rossi!
 
Για τους Marc Marquez και Rossi, αυτό ήταν το πρώτο «ψηφιακό» βάθρο της χρονιάς, ενώ από την 4η θέση και πίσω τερμάτισαν με την σειρά οι Fabio Quartararo, Joan Mir, Maverick Vinales, Francesco Bagnaia, Takaaki Nakagami, Lorenzo Salvadori, Tito Rabat και Michele Pirro.