MotoE: Aκυρο και το Le Mans...

Και ο δεύτερος από τους 5 αγώνες του παρθενικού πρωταθλήματος MotoE οδηγείται σε ακύρωση, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα. Δείτε περισσότερα…

Πολύ άσχημα τα νέα για την MotoE, την νεοσύστατη κατηγορία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών αγώνων που θα προσμετρούσε στο πρόγραμμα των Moto GP, καθώς οι συνέπειες της φωτιάς της Jerez μεγαλώνουν. Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, θα ακυρωθεί και ο αγώνας του Le Mans, ο οποίος θα γινόταν στις 19 Μαΐου, μαζί με τον αγώνα της Jerez που είχε προγραμματιστεί για της 5 του μήνα.

Πρόκειται για μια πληροφορία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, από την σελίδα του MotoGP, αν και είναι μάλλον θέμα χρόνου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και αν τελικά το πρωτάθλημα ξεκινήσει, απομένουν 3 αγώνες: Στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία, που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, 11 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Ωστόσο, γενικότερα αναμένεται ότι οι διοργανωτές ψάχνουν να βρουν τρόπο να επαναφέρουν τους 2 χαμένους αγώνες στο ημερολόγιο, με τρόπο που να μην δημιουργηθούν και άλλες επιπλοκές προγραμματισμού. Δυστυχώς η ζημιά στην MotoE είναι πολύ μεγαλύτερη και εμείς, περιμένουμε ακόμη και αναγκαστική ακύρωση του πρωταθλήματος, τουλάχιστον για φέτος. Ας ελπίσουμε ωστόσο, ότι όλα θα πάνε καλά.