MotoCert: 4+1 υπηρεσίες για όλους

MotoCert: 4+1 υπηρεσίες για όλους

Δες εδώ όλα τα οφέλη που προσφέρει η μέτρηση πλαισίου της MotoCert. Έτσι θα κάνεις πιο ασφαλή τη μοτοσυκλέτα σου και θα της δώσεις μεγαλύτερη αξία.

Η MotoCert έφερε στην Ελλάδα το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και δίνει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Δες πώς εσύ και η μοτοσυκλέτα σου θα επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της MotoCert.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Είχες κάποιο ατύχημα και δεν είσαι σίγουρος ότι έγινε σωστή επισκευή;

Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x της MotoCert μετρά το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και ελέγχει για αποκλίσεις από τα νούμερα του κατασκευαστή. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σου, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ.  Το σύστημα διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου.



Έχεις προβλήματα στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας και υποψιάζεσαι πρόβλημα στο πιρούνι;

Το εμπρός σύστημα ανάρτησης μιας μοτοσυκλέτας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε περίπτωση πτώσης. Μικρές μεταβολές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Ο οπτικός έλεγχος δεν είναι αρκετός προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του πιρουνιού. Χρειάζονται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και μόνο το σύστημα f.e.in της MotoCert μπορεί να τεκμηριώσει και να αποτυπώσει την πραγματική του κατάσταση.



Είναι το scooter σου σε καλή κατάσταση και ασφαλές για τις καθημερινές μετακινήσεις;
​​​​​​
Παλαιότερα η μέτρηση ενός scooter ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή, αφού ήταν σχεδόν πάντα απαραίτητη η αφαίρεση των πλαστικών του. Το σύστημα f.i.x της MotoCert κατασκευάστηκε ειδικά για να κάνει εύκολη τη μέτρηση του πλαισίου και του πιρουνιού του scooter, χωρίς να χρειαστεί καμία αποσυναρμολόγηση. Η επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου scooter μπορεί να σε γλυτώσει από μια πανάκριβη επισκευή, το κόστος της οποίας ίσως ξεπερνά την αξία του δικύκλου. Το f.i.x παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο, τη μονάδα κινητήρα – πιρουνιού και την παραλληλότητα των τροχών.



Θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη αξία στο δίτροχό σου πριν το πουλήσεις;

Μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων ενημερώνεσαι για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter με έγκυρες, γραπτές πιστοποιήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα να πουλήσεις το δίκυκλό σου θα έχεις αποδείξεις ότι αυτό βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι δεν χρειάζεται κάποια δαπανηρή επισκευή που πιθανών να αποθαρρύνει τον υποψήφιο αγοραστή. Η πιστοποίηση της MotoCert δίνει έτσι μεγαλύτερη αξία στη μοτοσυκλέτα σου, την κάνει πιο ελκυστική και είναι πιο εύκολο να την πουλήσεις και να βγάλεις περισσότερα χρήματα.


Είσαι αγωνιζόμενος ή σου αρέσουν τα track days και θέλεις να βελτιώσεις τους χρόνους σου;

Η υπηρεσία μεγιστοποίησης πλαισίου CMS αποτελεί επέκταση του mega-m.a.x και μέσα από προσομοιώσεις επιτρέπει στον αναβάτη να δει τι επιπτώσεις θα έχουν στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας διάφορες αλλαγές όπως η τοποθέτηση ελαστικών διαφορετικής διάστασης, η αλλαγή του μεταξονίου και της γωνίας cαster κλπ. Επίσης, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ίχνος, το ύψος της και άλλες παραμέτρους της γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας. Το σύστημα της MotoCert αποθηκεύει και συγκρίνει τα αποτελέσματα πριν και μετά τις αλλαγές δίνοντας ξεκάθαρη εικόνα.


Θέλεις να κάνεις το δίκυκλό σου πιο ασφαλές, πιο διασκεδαστικό και να ανακαλύψεις τα πραγματικά όριά του; Κλείσε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες της MotoCert θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσύ έχεις επιλέξει.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr
e-mail


Το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου.
Δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα.
Κανείς δεν θα χρειαστεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σου.
Δίνεις μεγαλύτερη αξία στη μεταχειρισμένη σου, πιστοποιώντας την κατάστασή της
Βελτιώνεις τους χρόνους σου στην πίστα με την υπηρεσία CMS.
Έτυχε ποτέ να αγοράσεις μεταχειρισμένη με στραβό πλαίσιο; Πλήρωσες κάποια επισκευή αλλά δεν έγινε σωστά;