Moto Trust: Premium υπηρεσίες

Mε δύο υπερσύγχρονα καταστήματα και εμπειρία 30 ετών, η Moto Trust παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αποδεικνύοντας γιατί πρέπει να την εμπιστευτείς.

Η οικογένεια Κονταρίνη συνεχίζοντας την πορεία της μέσα στα 30 χρόνια, παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε δύο άρτια εξοπλισμένους χώρους που ξεφεύγουν από τα δεδομένα που γνωρίζουμε για τα συνεργεία. Σε κάθε τετραγωνικό από τα 250τ.μ των καταστημάτων, φαίνεται η αγάπη για το χώρο των δύο τροχών, η υψηλή αισθητική, οι αυστηρές επιλογές σε υλικά και εξοπλισμό που αποδεικνύουν την "εμμονή" στην τελειότητα που χαρακτηρίζει τα μέλη της οικογένειας.

Δάπεδο από μάρμαρο, εξοπλισμός από κορυφαίες ευρωπαικές εταιρίες που καινοτομούν στο αντικείμενό τους, όπως η Ιταλική Bike Lift, η Γερμανική Sonic κ.α. είναι ελάχιστα από τα πολλά στοιχεία που κοσμούν τα καταστήματα και προσφέρουν εργονομία στις ομάδες που εργάζονται αλλά και άνεση στους πελάτες που τα επισκέπτονται.
Έτσι μπορείς να εμπιστευτείς την καλή σου, γνωρίζοντας ότι θα λάβεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και προσιτές τιμές, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Moto Trust στη μακρόχρονη πορεία της.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα εμπορεύεται καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες, ενώ παρέχει εξειδικευμένο service, διαθέτοντας γνήσια ανταλλακτικά μεγάλων εταιριών όπως Yamaha, Suzuki, HondaKawasakiBMWHonda, Piaggio κ.α, καθώς και υψηλής ποιότητας after market από επώνυμους οίκους. Επίσης, αν θέλετε να βελτιώσετε τη μοτοσυκλέτα σας, η οικογένεια Κονταρίνη μπορεί να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ από τα καταστήματα δεν λείπουν τα επώνυμα αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα.

Υπηρεσίες:
  • Εξειδικευμένο service
  • Βελτιώσεις
  • Μετατροπές
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών
  • Ελαστικά
  • Ανταλλακτικά
  • Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη
Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 15, Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 2791864

Χαλανδρίου 19, Αγία Παρασκευή
Τηλ.: 210 6006024

e-mail: kontarin@otenet.gr
www.moto-trust.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00

Διαβάστε ακόμα: