To Μoto Morini X-Cape

To Μoto Morini X-Cape

Moto Morini X-Cape 2022: Αυτή είναι η τιμή του στην Ελλάδα

Η KSR Hellas εισάγει άμεσα στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση.

Η KSR Hellas εισάγει άμεσα στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση. Η προτεινόμενη λιανική τιμή στην Ελλάδα από 7.690 ευρώ, στοχεύει ανταγωνιστικά στη δημοφιλέστερη κατηγορία στην Ελλάδα, αυτή των μοτοσυκλετών Adventure.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η νέα Moto Morini X-CAPE συνοδεύεται από πλούσιο βασικό εξοπλισμό με επώνυμα περιφερειακά, όπως φρένα BREMBO, αναρτήσεις MARZOCCHI καθώς και μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών, με συνδεσιμότητα για Androidκαι iPhone συσκευές.

Θα είναι διαθέσιμη τόσο με επιλογή ζαντών αλουμίνιου ή με ακτίνες και σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού Standard, Urban Tourer &Travelerκαλύπτοντας διαφορετικές επιλογές και ανάγκες του κάθε αναβάτη.
Η νέα Moto Morini X-CAPE θα είναι διαθέσιμη σε 3 εντυπωσιακούς χρωματισμούς συνδυασμούς:
Red Passion, Smoky Anthracite και Carrara White.
 

Βασικά χαρακτηριστικά 

Η μεγάλη οθόνη ταμπλό TFT 7 ιντσών –από τις μεγαλύτερες στην αγορά–δίνει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο για τα περιπετειώδη ταξίδια όσο και για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Επιπρόσθετα, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από 4 φόντα για την οθόνη οργάνων, με 4 διαφορετικά στιλ γραφικών. Ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα και εν κινήσει με το ένα χέρι και οι προβολείς LED ολοκληρώνουν ένα βασικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.
 
Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το σετ των 3 βαλιτσών, οι προστατευτικές μπάρες, τα θερμαινόμενα grip και άλλα, συμπληρώνουν τις επιπλέον ανάγκες μιας πραγματικήςAdventure μοτοσικλέτας.
 
H μεγάλη σέλα, είναι άνετη για τον επιβάτη αλλά και τον συνεπιβάτη, με 845mm απόσταση από το έδαφος, προσφέρει τέλεια εργονομία για κάθε ύψους αναβάτες και με συνδυασμό τις χειρολαβές συνεπιβάτη προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.
Οι ακτινωτοί τροχοί είναι19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR και ένα μεγάλο μπροστινό ρυθμιζόμενο πιρούνι διαμέτρου 50χιλιοστών της Marzocchi εγγυώνται μια εκπληκτική οδική συμπεριφορά, καθιστώντας την X-CAPE εξίσου κατάλληλη τόσο για ορεινές όσο και για εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές.
 
 

Τιμή και εκδόσεις 

Η βασική τιμή του Moto Morini X-Cape, στην έκδοση με τροχούς αλουμινίου, είναι 7.690 ευρώ, ενώ με ακτινωτούς τροχούς στην ίδια έκδοση, ανέρχεται στα 7.890 ευρώ.
 
Στην έκδοση Urban Tourer, η X-Cape περιλαμβάνει κεντρική βαλίτσα αλουμινίου 38 λίτρων, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα και χούφτες. Η τιμή της είναι 8.290 και 8.490 ευρώ, με τροχούς αλουμινίου και ακτινωτούς αντίστοιχα.
 
Τέλος, στην έκδοση Traveller, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με 3 βαλίτσες αλουμινίου, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα - φέρινγκ και χούφτες, με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 8.990 ευρώ και 9.190 ευρώ, για τροχούς αλουμινίου και με ακτίνες αντίστοιχα.
 
 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 
Μήκος x πλάτος x ύψος: 2190x905x1390 
Μεταξόνιο: 1470 mm 
Βάρος καθαρό: 213 kg 
Ύψος σέλας: 820mm/845mm 
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ: 18L 
Ύψος από το έδαφος: 175mm 
 
ΠΛΑΙΣΙΟ: 
Ατσάλινο: trellis 
Ψαλίδι: αλουμίνιο 
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ: 
Φρένο εμπρός: Διπλοί δίσκοι Brembo 298 χιλιοστών, αιωρούμενη δαγκάνα,2 έμβολα 
Φρένο πίσω: Μονός δίσκος 255 mm, ABS 2 εμβόλων: BOSCH ABS 9,1 Mb (με δυνατότητα εναλλαγής ABS) 
 
ΖΑΝΤΕΣ: 
Ζάντες tubeless αλουμινίου ή με ακτίνες  
 
ΕΛΑΣΤΙΚΑ: 
Ελαστικό εμπρός: 110/ 80-19M/C 
Ελαστικό πίσω: 150/ 70-17M/C 
 
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 
Τύπος κινητήρα: L 2, 4-χρονος 
Κυβισμός: 649 cc 
Διαστάσεις κινητήρα: 83mm x 60mm  
Συμπίεση: 11.3:1 
Μέγιστη ροπή: 56Nm/7000rpm 
Μέγιστη ισχύς: 44kW/60CV/8250rpm 
Σύστημα ψεκασμού: BOSCH EFI injection system Μέγιστη ταχύτητα: 175 Km/ h 
Σύστημα ψύξης: Υγρόψυκτο 
Κατανομή καυσίμου: DOHC δικύλινδροι 8 βαλβίδες Εκπομπές: Εuro 5 
 
 
 
KSR Hellas, Λ. Αθηνών 218, Χαϊδάρι 124 61, Τηλ: 2105322105
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »