H Teaser εικόνα που δημοσίευσε η Moto Morini. Τι κρύβεται άραγε πίσω από αυτή την σιλουέτα;

Moto Morini: Νέα γκάμα μεσαίου κυβισμού;

Για αποκαλύψεις ετοιμάζεται η θρυλική ιταλική εταιρεία, όπως λέγεται, εν όψει της φετινής EICMA. Δείτε περισσότερα.

Η Moto Morini βρίσκεται εδώ και χρόνια, μάλλον στο παρασκήνιο τις δίκυκλης πραγματικότητας, παρά την ένδοξη ιστορία της ως μια πολύ σημαντική Ιταλική φίρμα. Ωστόσο, για την φετινή EICMA, Ιταλοί δημοσιογράφοι ανακοινώνουν ότι η μάρκα επιστρέφει με νέα μοντέλα και ανανέωση όσων παράγει ήδη, εν όψει της EICMA 2019.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως η ίδια η Moto Morini ανακοίνωσε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού. Σίγουρα δηλαδή, με κινητήρα μικρότερο από τον V2 των 1.187 κ.εκ. ο οποίος εξοπλίζει όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Ο νέος «μεσαίος» κινητήρας θα εξοπλίσει πρώτα, τουλάχιστον 2 νέα μοντέλα στις κατηγορίες των naked και adventure, με παρουσία στο σαλόνι του Μιλάνου. Μάλιστα, η Moto Morini δημοσίευσε μια εικόνα, η οποία απεικονίζει μία adventure σιλουέτα σε μοντέρνα σχεδιαστικά δεδομένα,  κάτι που ίσως είναι hint για τις προθέσεις της εταιρείας.

Παράλληλα, η Moto Morini θα παρουσιάσει νέα μοντέλα με τον κινητήρα των 1.200 κυβικών εκατοστών. Περιμένουμε νέα Corsaro ZZ, Corsarto ZT και Milan, ενώ θα δούμε πιθανόν και μία ακόμη έκδοση του Super Scrambler. Περισσότερα επίσημα στοιχεία αναμένονται τις επόμενες ημέρες.