To Moto Morini X-Cape

Moto Morini: Αναβάλλεται προς το παρόν το X-Cape

Σε αναμονή μας παραπέμπει η Moto Morini, όσον αφορά την παρουσίαση του νέου X-Cape που είχε τραβήξει τα βλέμματα στην EICMA του 2019 ως πρωτότυπο. Δείτε περισσότερα.

Η ιστορική ιταλική εταιρεία Moto Morini είχε ετοιμάσει, κυριολεκτικά πάνω στην ώρα της ανάπτυξης των μεσαίων adventure, την X-Cape: Μια μεσαία adventure που εμφανίστηκε πρώτα στην EICMA του 2019 με σκοπό το ντεμπούτο στην αγορά, εντός του 2020. Ωστόσο, η πανδημία και οι μεγάλες αναταραχές που έφερε, σήμανε την αλλαγή σχεδίων και για την Moto Morini.
 
Συγκεκριμένα, το μοντέλο, που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το περασμένο φθινόπωρο, παίρνει «παράταση» μέχρι το τέλος του μήνα, αν δεν προκύψει κάτι άλλο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικά μέσα, ο Riccardo Bertaggia, διευθυντής πωλήσεων της Moto Morini, είπε συγκεκριμένα: «Λόγω της πανδημίας και των lockdown που ακολούθησαν, τα project μετακινήθηκαν προς τα εμπρός. Αν ακολουθούσαμε τα καθιερωμένα μας προγράμματα, θα πέφταμε στην μέση του χειμώνα και αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τα μοντέλα το 2021»
 
«To X-Cape αναμένεται να φτάσει στα τέλη Φεβρουαρίου και, περίπου έναν μήνα μετά, το Seiemezzo. Προφανώς βέβαια ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρχουν άλλες σοβαρές συνέπειες από τον Covid» είπε ο Bertaggia.
 
Να θυμίσουμε, ότι το Moto Morini X-Cape αναμένεται να μπει στην παραγωγή, φέροντας δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών και πιθανότατα εξοπλισμένο με ακτινωτούς τροχούς, όπως και στο πρωτότυπο. Σε επίπεδο τεχνολογίας, η X-Cape είχε παρουσιαστεί εξοπλισμένη με οθόνη TFT και δυνατότητες συνδεσιμότητας Bluetooth, δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για την adventure κατηγορία σήμερα που αναμένεται να διατηρηθούν, και στην τελική μορφή. Μείνετε συντονισμένοι: Αν η Moto Morini τηρήσει το τελευταίο χρονοδιάγραμμα, η παρουσίαση του X-Cape είναι πλέον θέμα ημερών.