Τι νέα μοντέλα ετοιμάζει η Moto Guzzi;

Moto Guzzi: Μεγαλώνει η γκάμα των V85;

Σε τι νέα μοντέλα θα δούμε ξανά, τον νέο κινητήρα 850 κ.εκ. της Moto Guzzi; Δείτε τι πληροφορίες υπάρχουν…

Με την εμφάνιση του ολοκαίνουργιου Moto Guzzi V85TT και, κατ επέκταση, του νέου κινητήρα των 850 κ.εκ., οι φήμες για περισσότερα μοντέλα από την εταιρεία του Mandello del Lario άρχισαν να ακούγονται εν όψει EICMA. Τι περιμένουμε λοιπόν; Αμερικανοί κατάσκοποι ισχυρίζονται ότι έχουν κάποιες πληροφορίες για τις εξελίξεις.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι ο κινητήρας των 850 κ.εκ. με τον οποίο εξοπλίστηκε το V85 TT, είναι ήδη έτοιμος για το Euro5, βασικό προσόν του που του ανοίγει πόρτες για τοποθέτηση σε περισσότερα μοντέλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, περιμένουμε με βεβαιότητα ένα νέο naked μοντέλο, στα πρότυπα του Griso που απουσιάζει εδώ και καιρό από την γκάμα της Moto Guzzi.

Ακόμα, πιθανή θεωρείται και η παρουσίαση ενός νέου café racer με το καινούργιο κινητήρα, μιας και η δημοτικότητα της κατηγορίας δεν έχει μειωθεί καθόλου. Οι πηγές των πληροφοριών λένε μάλιστα, ότι η σειρά V85 θα αντικαταστήσει την σειρά των V9 μέχρι το 2021, αν και σε εμάς ακούγεται λίγο «τραβηγμένο» αυτό το σενάριο (ακόμα).

Προς το παρόν δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την EICMA, η οποία είναι λιγότερο από 3 μήνες μακριά…