Οι νέες επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της Moto Guzzi.

Οι νέες επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της Moto Guzzi.

Οι νέες επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της Moto Guzzi.

Οι νέες επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της Moto Guzzi.

Moto Guzzi: Ειδικές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της

Νέα επετειακά χρώματα θα στολίσουν 3 μοντέλα της Moto Guzzi, η οποία κλείνει αισίως 100 ακριβώς χρόνια δραστηριοποίησης στις μοτοσυκλέτες. Δείτε περισσότερα.

Το 2021 σηματοδοτεί τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Moto Guzzi, στο Mandello del Lario της Ιταλίας και η εταιρεία έχει κάθε λόγο να το γιορτάσει. Για αυτό, αποκάλυψε μια ειδική έκδοση για 3 μοντέλα μοτοσυκλετών, ένεκα της περίστασης: Τα Moto Guzzi V85 TT, V7 Stone και V9 Bobber.
 
Η νέα έκδοση χαρακτηρίζεται από έναν νέο πράσινο χρωματισμό, ο οποίος εμπνεύστηκε από την αγωνιστική Otto Cilindri του 1955, την αγωνιστική οκτακύλινδρη μοτοσυκλέτα  που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της και σηματοδότησε τις πρώτες σοβαρές μελέτες και προσπάθειες στον τομέα της αεροδυναμικής στην μοτοσυκλέτα. Στο ίδιο χρώμα ήταν βαμμένη και η 350 Bialbero, η μοτοσυκλέτα με τα 5 πρωταθλήματα αναβάτη και 4 πρωταθλήματα κατασκευαστών από το 1953 μέχρι το 1957, αλλά και η Normale, η πρώτη μοτοσυκλέτα που βγήκε ποτέ από το εργοστάσιο.
 
Τώρα η πράσινη αυτή απόχρωση, σε ματ φινίρισμα, στολίζει τα V85 TT, V7 Stone και V9 Bobber, σε συνδυασμό με απόχρωση αλουμινίου στο ρεζερβουάρ και καφέ στην σέλα. Ξεχωρίζουν οι ειδικές λεπτομέρειες όπως ο χρυσός αετός-λογότυπο της εταιρείας, αλλά και το ειδικό λογότυπο με αναφορά στον έναν αιώνα της Moto Guzzi.
 
Παράλληλα, η εταιρεία μας προϊδεάζει για περισσότερες δράσεις κατά το 2021, οι οποίες θα κορυφωθούν το τριήμερο 9-12 Σεπτέμβρη, στις Giornate Moto Guzzi, στις οποίες παραδοσιακά συγκεντρώνονται οι φίλοι της εταιρείας από όλο τον κόσμο σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση. Φυσικά, με τον COVID στο προσκήνιο ακόμα, περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, μέχρι τον Σεπτέμβριο…