Μοναδικές προσφορές σε service και ανταλλακτικά για τους κατόχους Piaggio!

Αν έχετε κάποιο όχημα του ομίλου Piaggio, επισκεφτείτε τώρα το εξουσιοδοτημένο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης για δωρεάν χειμερινό έλεγχο του οχήματος σας και επωφεληθείτε από την έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά.

Ο όμιλος Piaggio θέλοντας να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των  πελατών της, προσφέρει μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης και για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα εξής: Δείτε περισσότερα... 

Δωρεάν χειμερινό έλεγχο τεσσάρων (4) σημείων και πιο συγκεκριμένα της στάθμης υγρών (κινητήρα, παραφλού, φρένων, μετάδοσης), του συστήματος πέδησης (τακάκια, δισκόφρενα), των ελαστικών και των ηλεκτρικών (λάμπες φώτων, φλας κλπ.)
 


Παράλληλα μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% επί της προτεινόμενης λιανικής σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου (εξαιρούνται τα λιπαντικά και τα ελαστικά).

 
Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τις 30/11/2019 και αφορά όλους τους κατόχους δικύκλων του Ομίλου Piaggio (Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi), που τα οχήματά τους έχουν ταξινομηθεί μέχρι 31/12/2015.



Οι παραπάνω έλεγχοι και οι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε συγκεκριμένα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης. Με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε τα σημεία αυτά που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.