Mitas Touring Force – SC: Ξέρει από πρόσφυση

Αναμετρήθηκε στα ίσα με τους ανταγωνιστές του στο μεγάλο τεστ ελαστικών του Moto Τρίτη και διέπρεψε.

Το scooter σου σε συντροφεύει καθημερινά κάνοντας άνετες και γρήγορες τις μετακινήσεις σου. Τα ελαστικά του είναι ένας τομέας που δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις, καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ασφάλεια, έχοντας αναλάβει τον δύσκολο ρόλο του να κρατούν το scooter σε επαφή με το έδαφος. Κάτι όχι και τόσο εύκολο, αν αναλογιστούμε την κατάσταση και την ποιότητα της ασφάλτου με τις αμέτρητες κακοτεχνίες και την πρόσφυση παγοδρομίου. Η Mitas το γνωρίζει και παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για scooter, το Touring Force – SC.



Στο μεγάλο τεστ ελαστικών για scooter που είχαμε πραγματοποιήσει, όχι μόνο είχαμε δοκιμάσει εκτενώς το συγκεκριμένο ελαστικό, αλλά το είχαμε φέρει αντιμέτωπο με πέντε best seller άλλων εταιρειών, τα οποία μάλιστα ήταν και σημαντικά ακριβότερα. Πιο συγκεκριμένα είχαμε μετρήσει την απόσταση που χρειάζεται το scooter για να ακινητοποιηθεί από τα 80 χιλιόμετρα την ώρα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Το Touring Force – SC είχε ξεχωρίσει με τις πολύ καλές επιδόσεις του στο στεγνό αλλά κυρίως στο βρεγμένο, που είναι και η πιο απαιτητική διαδικασία. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα 5 ελαστικά του συγκριτικού είχε τον πιο ισορροπημένο χαρακτήρα με τις επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, όταν τα νούμερα των ανταγωνιστών είχαν μεγάλες διακυμάνσεις. Τα 27,97 μέτρα που χρειάστηκε για να ακινητοποιήσει το Beverly στο στεγνό και τα 29,76 στο βρεγμένο, το κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις του συγκριτικού και ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς.



Το Touring Force – SC έχει υψηλής τεχνολογίας σκελετό και το πέλμα του έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να ισορροπεί ιδανικά μεταξύ άνεσης και επιδόσεων. Η χάραξή του παρέχει εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Έχει τη δυνατότητα να απωθεί αποτελεσματικά το νερό τις βροχερές μέρες, ενώ επιτρέπει την ομοιόμορφη φθορά του ελαστικού για αυξημένη χιλιομετρική απόδοση. Το μείγμα της γόμας περιέχει ειδικά πρόσθετα που εγγυώνται το δυνατό κράτημα, όχι μόνο σε στεγνό, αλλά και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Είναι διαθέσιμο σε πολλές διαστάσεις και στην Πατμανίδης A.E. θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου scooter.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.
Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr