Mitas E-07

Εντός, εκτός και οικονομικά

Χαρίστε στην on-off μοτοσυκλέτα σας κορυφαία απόδοση εντός και εκτός δρόμου χωρίς να πληρώσετε...μια περιουσία, με τα ελαστικά E-07 της Mitas.

Αν απολαμβάνετε την έντονη οδήγηση εκτός δρόμου και σας αρέσουν τα μεγάλα ταξίδια με μπόλικη δόση περιπέτειας σε σκληροτράχηλο τερέν, η μοτοσυκλέτα σας χρειάζεται ένα ελαστικό που να αντέχει έντονη καταπόνηση χωρίς να χάνει λεπτό την απόδοσή του, ακόμη και στα πιο δύστροπα μονοπάτια. Η Mitas, με την πολυετή εμπειρία της στα ελαστικά με εξαιρετική σχέση απόδοσης και τιμής, διαθέτει το μοντέλο Ε-07 ακριβώς για αυτούς τους χρήστες.

Πρόκειται για ένα ελαστικό για dual purpose μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένο για χρήση ασφάλτου/χώματος σε ποσοστό 50-50. Η μοναδική σύνθεση της γόμας του εξασφαλίζει την αντοχή της σε βάθος χρόνου και χιλιομετρικής χρήσης, αλλά και καταπόνησης σε ταξίδια και χωματόδρομους, χαρακτηριστικό που έχει κάνει το Ε-07 ένα πολύ επιτυχημένο λάστιχο στην κατηγορία, με πολλούς αναβάτες να κάνουν μαζί του το γύρο του κόσμου.

Με το Ε-07, η οδήγηση εντός αλλά και εκτός δρόμου αποκτά εγγυημένη ασφάλεια και απόδοση. Το ελαστικό έχει σχεδιαστεί για χρήση σε όλο το χρόνο και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αφού φέρει τον χαρακτηρισμό M+S που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί ακόμη και σε χιόνι και λάσπη. Για τους ακόμη πιο απαιτητικούς αναβάτες, για μεταφορά πολλών φορτίων και για τις πιο δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και τον πιο έμπειρο μοτοσυκλετιστή, η Mitas προσφέρει το E-07 και στην ενισχυμένη έκδοση Dakar Version. Διακρίνεται από την κίτρινη ρίγα και έχει σχεδιαστεί για περισσότερη αντοχή όταν η άρτια απόδοση στα άκρα, είναι αυτό που μετράει.

Το E-07 διατίθεται σε 18 διαφορετικές διαστάσεις –από τις οποίες οι 7 και στην Dakar Verson-, που θα ταιριάξουν με όλες τις μοτοσυκλέτες dual purpose της αγοράς και φυσικά, αριστεύουν στην χαμηλή τιμή τους. Εξοικονομήστε λοιπόν χρήματα, τοποθετήστε τα Mitas E-07 στην μοτοσυκλέτα σας και κάντε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα, κουβαλήστε ακόμα περισσότερς αποσκευές, απολαύστε περισσότερο την μοτοσυκλέτα σας.

Τα ελαστικά Mitas εισάγονται από την εταιρεία Πατμανίδης ΑΕ, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από επιλεγμένους συνεργάτες. Περισσότερες πληροφορίες http://www.patman.gr