Τελεσίγραφο του Jack Miller προς την Ducati...

Miller: Εργοστασιακή ή φεύγω!

Τελεσίγραφο στην Ducati δίνει ο Αυστραλός Jack Miller, ο οποίος είναι αγανακτισμένος από την εμμονή της εταιρείας να μην του επιτρέπει αναβάθμιση στην εργοστασιακή ομάδα…

O Jack Miller προειδοποιεί την Ducati ότι, για το 2021, είναι… εργοστασιακή θέση ή αποχώρηση! Ο Αυστραλός, προέβη σε δηλώσεις στις οποίες εμμέσως πλην σαφώς, ανακοινώνει ότι θέλει να παίζει σε «κύριο» ταμπλό ή καθόλου, με την Ducati.

Συγκεκριμένα, ο Miller είπε: «Ο κύριος στόχος μου είναι να πάω στην εργοστασιακή Ducati. Αν δεν μπορώ να πάω εκεί, σίγουρα υπάρχουν και άλλες επιλογές.» Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Miller είχε έναν «άτυπο» ανταγωνισμό με τον Danilo Petrucci ουσιαστικά για την μισή χρονιά, αφού η εταιρεία προσέφερε και στους δύο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Όσο για τους άλλους αναβάτες; Ο Miller αναφέρει ότι υπάρχουν αθλητές που βρίσκονται στα «τελευταία συμβόλαια τους», δηλώνοντας: «Νομίζω ότι υπάρχουν αναβάτες που βρίσκονται στο τελευταίο τους συμβόλαιο. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το νέο αίμα να έρχεται, όλοι θέλουν να δουν τους παλιούς αλλά είναι πολύ ωραίο να βλέπεις και κάποιους νέους αθλητές και το τι μπορούν να κάνουν».