Ο Simon Parry μπροστά στην αγωνιστική του κατασκευή.

Μια drag μοτοσυκλέτα για παιδική φιλανθρωπία

Μια αγωνιστική που θα τρέξει και θα βγει σε δημοπρασία με σκοπό την υποστήριξη της οργάνωσης Noahs Ark. Δείτε περισσότερα…

Η αγωνιστική κατασκευή που βλέπετε πρόκειται να τεθεί σύντομα σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για μια κατασκευή της Mint Customs από το Hertfordshire της Αγγλίας, με έναν κινητήρα R1 στην καρδιά της.

Η μοτοσυκλέτα βασίστηκε στην R1 ενός καλλιτέχνη τατουάζ, ο οποίος αποφάσισε να την πουλήσει μιας και δεν την χρησιμοποιούσε. Η ομάδα χρησιμοποίησε τον κινητήρα τοποθετώντας τον σε ένα διπλό, ελαφρύ πλαίσιο και εξοπλίζοντας την κατασκευή με ένα μπροστινό Ducati, ένα υποτυπώδες fairing, wheelie bar και ένα τεράστιο drag λάστιχο πίσω.

Η μοτοσυκλέτα θα τρέξει σε αγωνιστική συνάντηση που θα γίνει στο θρυλικό Santa Pod, το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και θα οδηγηθεί από τον Simon Parry, τον επικεφαλή της Mint Customs με εμπειρία στους αγώνες και την εργασία σε superbikes.

Μετά τον αγώνα, η μοτοσυκλέτα θα βγει σε δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην φιλανθρωπική οργάνωση Noahs Ark, που προσφέρει ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη σε βρέφη και παιδία του Λονδίνου και του Hertsmere. Τέτοιες κινήσεις, είναι πολύ ωραίο να γίνονται.