Ματαιώνεται το Superprestiggio 2018

O γνωστός θεαματικός αγώνας flat track που γινόταν κάθε χρόνο, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Δείτε ποιοι είναι οι λόγοι…

Κακά τα νέα για τους φίλους του flat track θεάματος: Το Superprestiggio, το μεγαλύτερο αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς, ματαιώνεται για φέτος. Η διοργάνωση ανακοίνωσε, ότι ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το 2019.

Η επώδυνη απόφαση επαφίεται στον εξής λόγο: Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, δεν υπάρχουν αρκετές συμμετοχές αλλά και «χαρισματικοί ηγέτες στους δύο τροχούς». Με απλά λόγια, το Superprestiggio φέτος δεν θα είχε τόσο αρκετές συμμετοχές, όσο και τρανταχτά ονόματα, ειδικά το δεύτερο…

Μάλιστα, δεν θεωρούμε τυχαίο το ότι το Superprestiggio ακυρώθηκε μια χρονιά, στην οποία ο Marc Marquez δεν θα μπορούσε να συμμετέχει, λόγω της ανάρρωσής του. Οι οργανωτές του ράλι είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τον Johann Zarco ως «πρωτοκλασάτη» συμμετοχή, ενώ η υποστήριξη από τους χορηγούς και την Dorna ήταν εκεί. Φαίνεται όμως, πως δεν ταίριαξαν όλα τα κομμάτια του παζλ, οδηγώντας σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο αγώνας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, αναβάλλεται για το επόμενο έτος, ενώ συζητάται η πιθανότητα διεξαγωγής του στους πρώτους μήνες του 2019. Ακόμα, ο αγώνας κατά πάσα πιθανότητα αλλάζει τοποθεσία και θα γίνει στο Παρίσι, αντί για την Βαρκελώνη.