O Marc Marquez στο podium της Μαλαισίας

Marquez: «Στάζει μέλι» για Rossi, ανησυχεί για Lorenzo

Δηλώσεις για δύο από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του έκανε ο Marc Marquez εκπλήσσοντας μάλλον με τα λεγόμενα του, κυρίως για τον Rossi! Δείτε περισσότερα…

UPDATE: Ο Jorge Lorenzo ανακοίνωσε την διεξαγωγή μιας ειδικής συνέντευξης τύπου στην οποία ίσως ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους αγώνες - Δείτε περισσότερα εδώ. 

Ο Marc Marquez έχει τον τρόπο να συγκεντρώνει την προσοχή πάνω του, μέσα όχι μόνο από την απόδοσή του στις πίστες, αλλά και τις δηλώσεις του. Λίγο πριν τον αγώνα της Valencia, ο Marquez μίλησε για τον Lorenzo αλλά και τον Rossi.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά για τον «Γιατρό», o Marquez έκανε κάποιες εγκάρδιες δηλώσεις, παρά την αντιπαλότητα μεταξύ τους. Σχολίασε την πιθανή παραμονή του Rossi και μετά το 2020 στον χώρο, λέγοντας: «Αν συνεχίσει, μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστικός. Στην Μαλαισία διεκδικούσε το βάθρο. Αυτό που κάνει είναι απίστευτο. Το όνομά του είναι πάντα εδώ, ακόμα και σε μια νέα γενιά με διαφορετικούς αναβάτες και στυλ οδήγησης. Επιβιώνει καλά. Ένας καλός αναβάτης φτιάχνεται από την αναρρίχηση του στην κορυφή, και μετά στην κάθοδο τους πρέπει να είναι όσο πιο ομαλοί γίνεται. Ο Valentino κάνει ακριβώς αυτό: Αυτή η κάθοδος είναι πολύ ομαλή και το κίνητρο είναι ακόμα εκεί».

Σχετικά με τον ομόσταυλό του, Jorge Lorenzo, για τον οποίο οι φήμες περί πρόωρης αποχώρησης από την Honda συνεχίζουν να κυκλοφορούν, ο Marquez είπε: «Με εκπλήσσει η απόδοσή του, και εμένα και την ομάδα. Θα είναι αδιανόητο για αυτόν να συνεχίσει έτσι για άλλη μια χρονιά. Νομίζω ότι δουλεύει για να βρει μια λύση, αλλά πρέπει να ψαχτεί για το κίνητρό του. Κατά την γνώμη μου, θα συνεχίσει (και το 2020), το συμβόλαιό του το λέει. Αλλά αυτό είναι μια πολύ προσωπική απόφαση» είπε ο Ισπανός πρωταθλητής.