Πολύ ικανοποιημένος από τις δοκιμές της Βαρκελώνης είναι ο Marc Marquez.

Marquez: Κάναμε κι άλλα βήματα

Λύσεις και για την αγωνιστική Honda του 2020 ψάχνει η Honda και ο Marc Marquez, ο οποίος έκανε λόγο για ένα πολύ καλό τεστ, στη Βαρκελώνη. Δείτε τι έγινε.

Αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής στην πίστα του Montmelo, οι αναβάτες του MotoGP πέρασαν σε διαδικασία δοκιμών, την Δευτέρα. Σε αυτές συμμετείχε φυσικά και ο Marc Marquez, ο οποίος δοκίμασε πολλά πράγματα και μεταξύ αυτών και την μοτοσυκλέτα του 2020.

Πιο συγκεκριμένα, ο Marquez δοκίμασε νέο πλαίσιο, νέα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και κάποια εξαρτήματα από την μοτοσυκλέτα του Takaaki Nakagami, ο οποίος φαίνεται πως ικανοποιεί με τα αποτελέσματα του.

Ο Ισπανός πρωταθλητής του 2018 τελείωσε τις δοκιμές με τον 3ο απόλυτο χρόνο και απέχοντας μόνο 0,29 δευτερόλεπτα από τον Maverick Vinales. Τι είπε ο Ισπανός μετά το πέρας των δοκιμών; «Πολύ καλές δοκιμές. Τεστάραμε κάποια διαφορετικά πράγματα για να καταλάβουμε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουμε για το μέλλον και μπορώ να σας πω ότι το απόγευμα κάναμε ακόμα ένα βήμα»

«Δουλέψαμε λίγο για το 2020, ψάχνοντας για την σωστή κατεύθυνση για την νέα μοτοσυκλέτα αλλά και για το δεύτερο μέρος αυτής της σεζόν, με το νέο πλαίσιο και τα νέα αεροδυναμικά. Έχουμε την δυνατότητα να ομολογκάρουμε ένα νέο φέρινγκ και να κάνουμε περισσότερη δουλειά στο πτερύγιο του ψαλιδιού. Είναι ώρα να βελτιωθούμε γιατί αυτό θα κάνουν όλοι οι άλλοι» είπε ο Marquez.

Για το νέο πλαίσιο, ο Marquez δήλωσε: «Ίσως χρησιμοποιήσω κάποια νέα τμήματα στο Assen αλλά το νέο πλαίσιο πρέπει να το καταλάβουμε περισσότερο. Όταν αισθάνεσαι καλά και κερδίζεις αγώνες, θα πρέπει να έχεις υπομονή για να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή. Όσως δοκιμάσουμε ξανά το νέο πλαίσιο σε άλλη δοκιμή, αλλά θα δούμε στο Assen»