Marquez: Είμαι σχεδόν 100% έτοιμος!

Με όλες τους τις δυνάμεις λέει ότι θα ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος, ο Marc Marquez παρά τον τραυματισμό του. Διαβάστε τι δήλωσε.

Μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον χειμώνα, ο Marc Marquez πέρασε μια δύσκολη περίοδο αποκατάστασης και αυτό φάνηκε, με τα πρώτα αποτελέσματα από τις δοκιμές. Ωστόσο ο Ισπανός δούλεψε σκληρά και, με 4 ημέρες να απομένουν από την επάνοδο του στις πιστες, ο Marquez δηλώνει σχεδόν 100% έτοιμος.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δήλωσε: «Επιτέλους είναι ξανά ώρα να αγωνιστούμε. Ο χειμώνας ήταν δύσκολος λόγω του χειρουργείου, δούλεψα σκληρά με 5 ώρες φυσικοθεραπεία την ημέρα με έναν μόνο στόχο: Να φτάσω στον πρώτο αγώνα, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στις δοκιμές του Qatar ένιωσα πολύ καλύτερα από ότι στην Μαλαισία και μπορώ να πω ότι είμαι σχεδόν στο 100% μου».

Ο πρωταθλητής του 2018 δεν παρέλειψε να τονίσει, την ευχαρίστησή του που η Honda βελτίωσε κι άλλο την μοτοσυκλέτα: «Έκαναν πολλά για να βελτιώσουν την μοτοσυκλέτα καις τις δοκιμές αισθανόμαστε δυνατοί, ειδικά σε μια πίστα που δεν είναι η καλύτερη για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το Qatar είναι ειδική περίπτωση, γιατί εκτός του ότι είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, πρέπει να προσέξεις την θερμοκρασία και να σκεφτείς τα πάντα πριν τρέξεις»