Marquez: Δεν θα δώσω χέρια με τον Rossi

Ξανά σε θέματα που καίνε αναφέρεται ο πολυπρωταθλητής Marquez μιλώντας για μια κόντρα που δεν σβήνει με τίποτα! Δείτε τι είπε…

Λίγο πριν ξεκινήσει ξανά η αγωνιστική δράση του 2019, ο Marc Marquez θέλει να αναφερθεί ξανά στις (εκτός πίστας) σχέσεις του με τον Valentino Rossi. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ο 26χρονος Marquez ξεκαθάρισε τις σκέψεις του απέναντι στον «Γιατρό», βάζοντας –όπως φαίνεται- τέλος στα πάντα, από την δική του πλευρά.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να ξαναδώσει το χέρι του στον Rossi, ο Marquez απάντησε: «Του το έχω δώσει ήδη. Αυτό ήταν, τέλος. Το κάνεις μια φορά και τέλος. Δεν κρατάω κακία ή οτιδήποτε τέτοιο. Θαυμάζω αυτό που κάνει και θα ήθελα και εγώ να το κάνω όταν φτάσω στα 40 μου. Να μπορώ σε μια τέτοια ηλικία να είμαι φαβορί για τον τίτλο. Κάθε αναβάτης το ονειρεύεται αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι ένας αντίπαλός μου στην πίστα.»

Μεταξύ άλλων, ο Marquez απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Jorge Lorenzo, γνωστό για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του: «Θα παλέψει για τον τίτλο, αυτό συμβαίνει όταν έρχεσαι σε μια ομάδα που κερδίζει τα 3 τελευταία πρωταθλήματα. Θα δούμε. Και με τον Dani είχαμε όλων των ειδών τα συμβάντα, είχαμε τις εντάσεις μας και ας μην το πιστεύει ο κόσμος. Ούτε με τον Jorge τα πηγαίναμε πάντα καλά. Το 2013 και το 2018 είχαμε ένταση αλλά μιλήσαμε και δεν συνέβη τίποτε άλλο»