O Marc Marquez είναι έτοιμος να γυρίσει στις πίστες.

O Marc Marquez είναι έτοιμος να γυρίσει στις πίστες.

Marc Marquez: Πράσινο φως για τις δοκιμές της Sepang!

Ο Marc Marquez συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο για την αποκατάσταση του, με τα πράγματα να βελτιώνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του, Repsol Honda, ο 29χρονος Ισπανός πολυπρωταθλητής θα οδηγήσει ξανά την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα, παίρνοντας μέρος στις πρώτες επίσημες δοκιμές του MotoGP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Πράσινο φως» για την Μαλαισία στις 5 Φεβρουαρίου

Η ομάδα της Repsol Honda, ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Marc Marquez θα δώσει τα παρόν, στις πρώτες δοκιμές του MotoGP της χρονιάς, στην πίστα της Sepang. Ο Marquez έκανε, χαρακτηριστικά, την τελευταία του επίσκεψη στους γιατρούς στις 24 Ιανουαρίου, δηλ. την περασμένη Δευτέρα, με το ιατρικό προσωπικό να επισφραγίζει ότι ο Ισπανός είναι έτοιμος και ικανός να οδηγήσει ξανά, την μοτοσυκλέτα του MotoGP. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Marquez οδηγεί την RC213V, μετά από την νίκη του στην πίστα του Misano πέρσι.
 

Έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις σε μοτοσυκλέτα

Μετά από το πρόβλημα διπλωπίας, που ο Marquez αντιμετώπισε ξανά στην καριέρα του μετά από ατύχημα με motocross, μια πολύ προσεκτική πορεία για την ανάρρωση του ήταν απαραίτητη. Σταδιακά, ο Ισπανός μπόρεσε να οδηγήσει ξανά μοτοσυκλέτα και, όπως δημοσίευε ο ίδιος και η ομάδα του, ο Marquez οδήγησε motocross, μια RC213V-S αλλά και μια CBR600RR, στα πλαίσια της επιστροφής του στις προπονήσεις, τις προηγούμενες ημέρες. Με την δυνατότητα να οδηγήσει την πανίσχυρη και ακραία απαιτητική, αγωνιστική RC213V, ο Marquez θα κάνει το τελευταίο βήμα προς μια αγωνιστική επιστροφή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Marc Marquez έχει 4ετές συμβόλαιο με την εργοστασιακή ομάδα της Honda, το οποίο λήγει το 2024.