Στιγμιότυπο από την ημέρα του Marc Marquez, στην πίστα Motocross της Lleida.

Στιγμιότυπο από την ημέρα του Marc Marquez, στην πίστα Motocross της Lleida.

Marc Marquez: Οδηγεί ξανά μετά από 3 μήνες (+video)

Ο Marc Marquez δεν έχει καθίσει σε χλωρό κλαρί, ειδικά μετά τον τραυματισμό του τον Ιούλιο του 2020, που του στέρησε ολόκληρη την χρονιά.

Η ταλαιπωρία του Ισπανού συνεχίστηκε, αφού μετά την επεισοδιακή επιστροφή του στις πίστες, έμεινε πάλι εκτός δράσης μετά από νέο τραυματισμό, που του δημιούργησε πρόβλημα διπλωπίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

4 χειμώνες εκτός προπονήσεων ο Marc Marquez

Αν σκεφτεί κανείς και τους προηγούμενους τραυματισμούς του Marquez στους ώμους του, ο Ισπανός έχει περάσει τους τελευταίους 4 χειμώνες του αναρρώνοντας, κάτι το οποίο επισήμανε και ο ίδιος. Τώρα, έχοντας να αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα διπλωπίας, μετά το 2012, ο Marquez έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός στα επόμενα βήματα του.
 

Ξανά σε μοτοσυκλέτα, και σε βίντεο

Μέσα από ένα κλιπ που δημοσίευσε το HRC στο διαδίκτυο, βλέπουμε τον Marc Marquez να ανεβαίνει στην σέλα ενός Motocross και να απολαμβάνει την οδήγηση  στην πίστα της Lleida στην Ισπανία. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Marquez φαίνεται να οδηγεί… όπως πάντα, δηλαδή ταχύτατα, επιθετικά και χωρίς να δείχνει να κρατιέται, έτοιμος για να υποδεχθεί την νέα χρονιά.
 

Οδήγησε ήδη και (σχεδόν) την μοτοσυκλέτα του MotoGP!

Όπως δημοσίευσε και ο ίδιος, ο Marc Marquez βρέθηκε στην Πορτογαλία εχθές Κυριακή 16 Ιανουαρίου, ώστε να οδηγήσει μια RC213V-S και να εκτιμήσει την κατάσταση του, σε συνθήκες μεγάλης ταχύτητας.  H συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν είναι η ίδια η αγωνιστική των MotoGP, (οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν στον Marquez να την οδηγήσει εκτός αγώνων και επίσημων test), αλλά η street replica που κυκλοφόρησε σε περιορισμένα κομμάτια, το 2015. Μένει να μάθουμε περισσότερα, για το αν τελικά θα βρίσκεται στην Sepang, στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς.


Η πρώτη οδήγηση του Mac Marquez για το 2022 - Δείτε το video