Αυτή είναι η τελευταία τρίτροχη πρόταση των αδερφών Marabese...

Αυτή είναι η τελευταία τρίτροχη πρόταση των αδερφών Marabese...

Marabese: Μία...άλλη τρίκυκλη μοτοσυκλέτα!

Τα σχεδιαστικά μυαλά πίσω από το Piaggio MP3 παρουσίασαν μια άλλη ιδέα: Τι θα συνέβαινε αν βάλεις τους 3 τροχούς σε σειρά; Δείτε την πρόταση τους…

Οι τρίτροχες μοτοσυκλέτες είναι πραγματικότητα εδώ και χρόνια και η Marabese Design πρωταγωνιστεί σχεδόν εξαρχής σε αυτό, αφού είναι οι δημιουργοί του ριζοσπαστικού εμπρός συστήματος του Piaggio MP3. Πρόκειται για μια διαφορετική ενσάρκωση της ουσίας των 3 τροχών σε μια μοτοσυκλέτα, η οποία ήρθε ξανά στην επιφάνεια χάρη στις εξελισσόμενες απαιτήσεις αγορών-κολοσσών όπως η Κίνα.

Το όχημα των αδερφών Marabese που βλέπετε στα σχέδια θα είναι αρκετά μακρύτερο από ένα «μέσο» δίκυκλο, ανοίγοντας δυνατότητες να φιλοξενήσει ακόμα και πάνω από 2 επιβαίνοντες. Παράλληλα, οι 3 τροχοί στην σειρά προσθέτουν σε σταθερότητα και κράτημα, όπως και στην περίπτωση του «παράλληλου» συστήματος, χωρίς όμως τις αυξημένες διαστάσεις του τελευταίου. Ότι πρέπει δηλαδή, για ένα περιβάλλον με υψηλή κυκλοφορία. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, αυτοί ακριβώς είναι και οι λόγοι που αναπτύχθηκε αυτό το σχέδιο!

Μάλιστα, ο Riccardo Marabese δηλώνει ότι έχει κατασκευαστεί ένα πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο δοκιμάζεται με κινητήρα 300 κυβκών ενώ μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και δικύλινδρο μοτέρ έως 550 κυβικά. Μάλιστα, προέβη και σε δηλώσεις για τις πρώτες δοκιμές του πρωτότυπου: «Μπορώ να πω με σιγουριά, ότι μέσα στην πόλη το μοντέλο είναι παιχνιδάκι ενώ εκτός πόλης και υπό κλίση, οι 3 τροχοί δημιουργούν κάτι σαν τροχιά και το κάνουν εξαιρετικά σταθερό»

Τι λέτε εσείς για αυτό; Πιστεύετε ότι τα επόμενα τρίτροχα οχήματα θα μπορούσαν να είναι έτσι; Και επίσης, θα οδηγούσατε κάτι τέτοιο;