O Stefano Manzi

Manzi: Μπορώ να συγχωρήσω τον Fenati

Χείρα συμφιλίωσης τείνει ο Stefano Manzi στον Romano Fenati, μετά το συμβάν μεταξύ τους στην πίστα του Misano. Δείτε τι είπε.

Μπορεί τα αίματα να άναψαν για τα καλά από την Κυριακή, με το συμβάν του Romano Fenati στην Moto2, ωστόσο σιγά σιγά ο κουρνιαχτός φαίνεται να υποχωρεί. Ο Stefano Manzi, το «θύμα» της επίθεσης του Fenati, εμφανίζεται ήρεμος και έτοιμος να καπνίσει την πίπα της ειρήνης.

Ο νεαρός Ιταλός μίλησε για τον παρολίγον ομόσταυλό του, λέγοντας ότι μπορεί να τον συγχωρήσει πλέον και εξηγεί τι έγινε μετά τον αγώνα. «Είμαι έτοιμος να τον συγχωρήσω. Θα δώσω χρόνο, θα αφήσω τα πράγματα να ηρεμήσουν και μια μέρα, ναι, θα τον συγχωρήσω».

Ο Manzi αναφέρει ότι δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Fenati, δίνοντας μια διαφορετική τροπή στην ιστορία: «Δεν θα του κάνω μήνυση, δεν έχω κάνει τίποτα εναντίον του νομικά, θα το αφήσω έτσι και θα προχωρήσω μπροστά».

Τέλος, ο Manzi αναφέρει την ψυχοσύνθεσή του, στιγμές μετά το συμβάν, λέγοντας ότι δεν υπήρχε χρόνος για σκέψεις αλλά ούτε και ψύχραιμες αντιδράσεις. «Αν φοβήθηκα;  Ήταν τόσο γρήγορο που δεν είχα καν χρόνο να φοβηθώ! Ευτυχώς τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα…»