MV Agusta Superveloce 800: Έρχεται το 2020!

MV Agusta Superveloce 800: Έρχεται το 2020!

MV Agusta Superveloce 800: Έρχεται το 2020!

MV Agusta Superveloce 800: Έρχεται το 2020!

MV Agusta Superveloce 800: Έρχεται το 2020!

Και επίσημα επιβεβαιώθηκε ότι το MV Agusta Superveloce θα είναι μοντέλο παραγωγής για την εταιρεία, του χρόνου! Δείτε περισσότερα.

Η Superveloce 800 είναι μια σπορ μοτοσυκλέτα με ρετρό στυλ της MV Agusta, την οποία η εταιρεία παρουσίασε στην περσινή EICMA ως πρωτότυπο μοντέλο. Η μοτοσυκλέτα προκάλεσε… παράκρουση στους παρευρισκόμενους και ιδίως σε όσους αρέσκονται στα sportbikes και στην εποχή του 70 και του 80, μια χρυσή περίοδο για τις σπορ μοτοσυκλέτες. Η MV Agusta λοιπόν ανακοίνωσε επίσημα, ότι η Superveloce 800 θα είναι διαθέσιμη από το 2020!

Η είδηση προήλθε από το Instagram της Ιταλικής εταιρείας, στο οποίο οι υπεύθυνοι ανέβασαν μια φωτογραφία του Superveloce, μαζί με την ανακοίνωση και την ατάκα: «Δίνουμε τροφή στις επιθυμίες σας».

Και η ανάσταση των ρετρό superbikes… καλά κρατεί, καθώς η MV Agusta παρουσίασε την Superveloce 800 εν μέσω μιας εποχής, στην οποία σπορ μοτοσυκλέτες της τελευταίας 40ετίας περίπου γίνονται η νέα ρετρό μόδα.

Η μοτοσυκλέτα βασίζεται μηχανολογικά στην F3 800, με τις μεγάλες διαφορές της να εντοπίζονται κυρίως στο κομμάτι της εμφάνισης. Ρετρό νότες αποτελούν τα κυκλικά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, η κίτρινου χρώματος ζελατίνα, η δερμάτινη λωρίδα συγκράτησης του ρεζερβουάρ αλλά και η τριπλή, ασύμμετρη εξάτμιση, που «βγαίνει» σε δύο τελικά δεξιά και ένα αριστερά. Το μοντέλο παρουσιάστηκε με ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και οθόνη TFT, ενώ το φέρινγκ είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα.

Μην ξεχνάμε φυσικά, ότι μικρές αλλαγές στις εκδόσεις παραγωγής των πρωτότυπων, πάντα γίνονται, οπότε μην… στενοχωρηθείτε πολύ αν η τελική μοτοσυκλέτα δεν είναι ακριβώς όπως το concept. Όπως και να έχει, θεωρούμε ότι η βασική ιδέα και εμφάνιση δεν θα αλλάξει και ανυπομονούμε να δούμε την εκδοχή παραγωγής του Superveloce.