Η MV Agusta F3 LH44

MV Agusta: Στο πλευρό της έρευνας για το AIDS

Με την δωρεά μιας ειδικής Brutale έδωσαν το «παρών» οι MV Agusta και Lewis Hamilton, σε υποστήριξη δημοπρασίας από το ίδρυμα ερευνών amfAR. Δείτε περισσότερα.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ ταινιών στις Κάννες της Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δημοπρασία με στόχο την συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη του ιδρύματος amfAR. Το ίδρυμα ασχολείται με τις έρευνες για την καταπολέμηση του AIDS και έχει την υποστήριξη πολλών διασήμων και μη, ανά τον κόσμο.

Ένα από τα «αστέρια» της δημοπρασίας ήταν και η MV Agusta Brutale 800 LH44, η μοτοσυκλέτα που ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 Lewis Hamilton, έχει σχεδιάσει μαζί με την ιταλική εταιρεία. Η μοτοσυκλέτα μάλιστα πήγε πολύ καλά στην δημοπρασία, αφού κατάφερε να πουληθεί σε τιμή πάνω από 6 φορές υψηλότερη της λιανικής της!

Μαζί με την F3 LH44 του Lewis Hamilton, στην δημοπρασία διατέθηκαν επίσης πολλά έργα τέχνης, όπως γλυπτά και πίνακες, αλλά και πολλά ακόμα αποκλειστικά αντικείμενα. Το ίδρυμα anfAR λειτουργεί από το 1985 και από τότε, έχει επενδύσει πάνω από 550 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα κατά του AIDS. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια σημαντική συνεισφορά και είναι ωραία κίνηση, ο χώρος της μοτοσυκλέτας να την υποστηρίζει.