MV Agusta: Νέα F3-Brutale για…δίπλωμα Α2!

Ανοιγμα και σε νεαρότερους αναβάτες θέλει να κάνει η MV Agusta κυκλοφορώντας δύο εικονικά της μοντέλα σε έκδοση για A2! Δείτε περισσότερα…

Αν κάποιος σκέφτεται την MV Agusta, το μυαλό του δεν πάει σε «προσιτές» μοτοσυκλέτες για το ευρύ κοινό αλλά σε exvlusive, πολυτελείς και πολύ γρήγορες κατασκευές για απαιτητικούς πελάτες. Φαίνεται όμως ότι η ιστορική εταιρεία θέλει να το αλλάξει αυτό και μπαίνει για πρώτη φορά, στην ειδική λίστα με τα μοντέλα συμβατά με δίπλωμα Α2.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κάνει τα Brutale 800 και F3 675, διαθέσιμα με κιτ περιορισμού της ισχύος τους στους 48 ίππους, το οποίο είναι βέβαια το όριο που το δίπλωμα Α2 ορίζει. Οι δύο μοτοσυκλέτες μπορούν να αποκτηθούν απευθείας με το κιτ, ενώ ο αναβάτης μπορεί να το αφαιρέσει όταν μεταβεί από το Α2 στο Α δίπλωμα, ανεβάζοντας και στις δύο περιπτώσεις την ισχύ των μοτοσυκλετών στους 95 ίππους.

Τα 2 μοντέλα συμβατά με Α2 θα γίνουν διαθέσιμα στις νέες αποχρώσεις που είχαν παρουσιαστεί, νωρίτερα μέσα στο 2018, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα πότε θα διατεθούν στην αγορά, αλλά και πόσο θα κοστίζουν. Αναμείνατε!