Επίθεση στις πιο εμπορικές κατηγορίες ετοιμάζει η MV Agusta.

MV Agusta: Επιβεβαίωση για μοντέλο 350 κυβικών!

Δια στόματος Timur Sardarov έρχεται η επιβεβαίωση, ότι η MV Agusta θέλει να εξερευνήσει και τις δυνατές εμπορικά, «μικρομεσαίες» μοτοσυκλέτες! Διαβάστε τι είπε…

Η MV Agusta είναι μια μάρκα «ελίτ» μοτοσυκλετών που απευθύνεται στο ανάλογο κοινό, όμως ο επικεφαλής της Timur Sardarov, δεν αποκλείει εμπορικά ανοίγματα και θέλει να προσελκύσει περισσότερους νέους μοτοσυκλετιστές. Μέσα από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ρώσος επιχειρηματίας αποκαλύπτει τα σχέδια του και πρώτες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα!

Ο Sardarov αποκαλύπτει αρχικά την ύπαρξη ενός νέου κινητήρα, που θα μπει στα αντίστοιχα μοντέλα της MV: «Η Agusta μπαίνει την μεγαλύτερη και πιο εμπορική κατηγορία του κόσμου, τις μοτοσυκλέτες 350-500 κυβικών. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τους χαμηλότερους κυβισμούς, προσφέροντας υψηλή απόδοση και τεχνολογία. Έχουμε ήδη και θα παρουσιάσουμε έναν νέο κινητήρα 350 κυβικών εκατοστών, είναι δικύλινδρος»

Ο Sardarov δεν αποκάλυψε περισσότερα για το μοντέλο αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν. Και αυτό, διότι πράγματι η «μικρομεσαία» κατηγορία είναι hot αυτή τη στιγμή, όμως το μοντέλο θα μπορούσε να είναι είτε adventure, είτε naked-sports, είτε ακόμα και mini cruiser. Το κόστος της νέας μοτοσυκλέτας εικάζεται ότι θα βρίσκεται μεταξύ των 6.000 και των 7.000 ευρώ και το μοντέλο θα απευθύνεται ξεκάθαρα στους νέους αναβάτες που μπαίνουν τώρα στον χώρο.

Ο Sardarov, στις σύντομες δηλώσεις του, τόνισε ότι η νέα MV Agusta θα έχει φτιαχτεί «για καθημερινή χρήση», ενώ μέσα από την ανάπτυξη του, η εταιρεία ευελπιστεί σε μια παραγωγή της τάξης των 25.000 μοτοσυκλετών τον χρόνο, στην επόμενη πενταετία.

Τι λέτε εσείς για αυτό; Θα καταφέρει η MV Agusta να προσεγγίσει περισσότερο και πιο… «καθημερινό» κοινό; Πως θα είναι η μοτοσυκλέτα που θα δούμε και σε ποια κατηγορία θα καταταχθεί; Και τελικά, θα αξίζει η επιλογή της, μέσα σε μια πληθώρα εναλλακτικών προτάσεων;