Κινητικότητα στα ταμεία της MV Agusta χάρη στα Superveloce και Brutale 1000 Serie Oro

MV Agusta: 20 εκατομμύρια σε λίγες μέρες!

Σημαντικά έσοδα σημείωσε η MV Agusta χρησιμοποιώντας ένα business plan που αν μη τι άλλο, λειτούργησε άψογα. Δείτε περισσότερα.

Η MV Agusta βρίσκεται σε μια πολύ καλή χρονική περίοδο για αυτή, καθώς για άλλη μια φορά μετά από οικονομικά προβλήματα, δείχνει να παίρνει την πάνω βόλτα, δυναμικά! Συγκεκριμένα, στα διεθνή μέσα ανακοινώνεται ότι η εταιρεία έχει πετύχει τζίρο 21,3 εκατομμύρια μέσα σε λίγες ημέρες, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο σε κάθε περίπτωση.

Πως όμως η MV Agusta κατάφερε να έχει ένα τέτοιο έσοδο μέσα σε λίγα 24ωρα; Σύμφωνα με τις ίδιες διεθνείς πηγές, η εταιρεία ξεπούλησε όλα τα κομμάτια των περιορισμένης παραγωγής, Brutale 1000 Serie Oro και Superveloce 800. Μιλάμε για 300+300 κομμάτια, με τιμή απόκτησης 43.000 ευρώ για την Brutale και 28.000 ευρώ για την Superveloce…  Κάντε και μόνοι σας τα μαθηματικά.

Ο Timur Sardarov, ο Ρώσος επιχειρηματίας και επικεφαλής της MV Agusta δεν θα μπορούσε παρά να είναι πολύ ικανοποιημένος, δηλώνοντας για την περίσταση: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιτυχία των δύο μοτοσυκλετών. Αποδεικνύει ότι είμαστε στο σωστό μονοπάτι για να συνεχίσουμε την ένδοξη παράδοση της MV Agusta στην συνεχή καινοτομία, τις επιδόσεις που κόβουν την ανάσα και το κορυφαίο design. 600 παθιασμένοι αναβάτες από όλο τον κόσμο έδειξαν την εκτίμησή τους για την μάρκα μας και τις μοναδικές μας μοτοσυκλέτες. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους κάνουμε περήφανους που κατέχουν ένα αποκλειστικό κομμάτι τέχνης στη μοτοσυκλέτα».

Η MV Agusta έχει ήδη ανακοινώσει, ότι τόσο η Brutale 1000 όσο και η Superveloce, θα είναι διαθέσιμες και σε πιο προσιτές εκδόσεις μαζικής κυκλοφορίας, σύντομα. Για να δούμε…