MRC Μάντης και MotoCert ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δες τώρα πώς εσύ και η μοτοσυκλέτα σου θα βγείτε κερδισμένοι από τη συνεργασία δυο κορυφαίων ονομάτων του χώρου.

Η MRC K. Μάντης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη MotoCert, την εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα το σύστημα μέτρησης πλαισίου της Scheibner Limited. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να πραγματοποιήσετε έλεγχο πλαισίου στις  νέες εγκαταστάσεις της MRC K. Μάντης. Είχατε κάποια πτώση και θέλετε πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σας ή την ποιότητα της επισκευής; Θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένη, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την κατάστασή της. Στην MRC K. Μάντης θα έχετε τις έγκυρες απαντήσεις που χρειάζεστε και μάλιστα σε πολύ μικρό χρόνο, χωρίς καμία αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter, χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της MotoCert.



Όλες οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ. Το σύστημα διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου. Μετά το τέλος της διαδικασίας θα παραλάβεις γραπτές πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την ακριβή κατάσταση του δικύκλου.



Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μάντης βρίσκεται στον χώρο της συντήρησης μοτοσυκλέτας από το 1993, ενώ από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο ανταλλακτικών της SYM. Ένα από τα πιο δυνατά όμως στοιχεία της MRC K. Μάντης είναι η απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Suzuki και είναι το μοναδικό κατάστημα που προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα έχει υποστηρίξει πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τετάρτη: 09:00 – 18:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο κλειστά