Lorenzo: Χρωστάω στον Marquez…

Ποιος είναι ο λόγος που ο Jorge Lorenzo νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Marc Marquez; Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ο Ισπανός.

Ο Jorge Lorenzo πέρασε στο… ακριβώς αντίπερα άκρο, όσον αφορά την στάση του προς τον Marquez… Από εκεί που εναντιώθηκε απροκάλυπτα προς τον μελλοντικό ομόσταυλό του, με αφορμή την πτώση του στο Aragon, τώρα παραδέχεται ότι αισθάνεται ευγνώμων απέναντι στον Marc Marquez, όσον αφορά την μεταγραφή του στην Honda.

O Lorenzo αποκαλύπτει πως ο Marquez είχε την δύναμη να ασκήσει βέτο στην μεταγραφή του στην Honda, ωστόσο αυτό δεν έγινε και το εκτιμά ιδιαίτερα: «Για εμένα αυτό σημαίνει ότι ο Marc εμπιστεύεται τον εαυτό του και δεν θέλει να δείξει αδυναμία. Του χρωστάω το γεγονός ότι μπόρεσα να υπογράψω στην Honda και είμαι πολύ ευγνώμων απέναντί του, γιατί τότε είχα βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση.»

Μάλιστα, ο Lorenzo κάνει μια πολύ σύντομη αναφορά και σε άλλες επιλογές που είχε διαθέσιμες για το μέλλον του, που πολλές φήμες τις συνδέουν με την ομάδα της SIC- Petronas Yamaha: «Ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι, οπότε θα διάλεγα την άλλη επιλογή που είχα ανοιχτή. Ένιωθα καλύτερα από ποτέ και θα ήταν κρίμα να πω αντίο σε αυτές τις συνθήκες»