Lorenzo: Νέος τραυματισμός…

Ατυχιών συνέχεια για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος υπέστη νέο τραυματισμό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Δείτε περισσότερα…

Ο Jorge Lorenzo δυστυχώς υπέστη έναν ακόμα τραυματισμό, κάνοντας προπόνηση στο χώμα το Σάββατο. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda επισκέφθηκε το νοσοκομείο πριν 2 ημέρες, με έντονο πόνο στο αριστερό του χέρι, όπου και του διαγνώστηκε κάταγμα του αριστερού σκαφοειδούς οστού.

Παρά το ότι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν έγιναν γνωστές πληροφορίες, οι φήμες και οι μαρτυρίες από παρευρισκόμενους στο νοσοκομείο της Verona στην Ιταλία, ότι είδαν τον Jorge Lorenzo με 2 άτομα να τον συνοδεύουν ώθησαν την ομάδα του να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτή, ο Jorge Lorenzo θα χειρουργηθεί σήμερα, ενώ μετά θα πρέπει να μπει σε έναν άτυπο αγώνα έναντι στο χρόνο, προκειμένου να είναι όσο περισσότερο σε φόρμα μπορεί, στις 6 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκινάνε οι δοκιμές της Sepang.

Με αυτά τα νέα δεδομένα, η Repsol Honda δυστυχώς δεν θα έχει κανέναν αναβάτη της στο 100% της φόρμας του, στις πρώτες δοκιμές της Sepang, καθώς και ο Marc Marquez βρίσκεται σε μια απαιτητική ανάρρωση για τον αριστερό του ώμο, μετά την αντίστοιχη χειρουργική επέμβαση….