Lorenzo: Μπηχτή με...το γάντι στον Domenicali!

Συνεχίζει τον… πόλεμο κόντρα στον ισχυρό άνδρα της Ducati ο Jorge Lorenzo, βάζοντας μια πολύ στοχευμένη λεπτομέρεια στο νέο του κράνος! Δείτε τι έκανε.

Ο Jorge Lorenzo είναι πολύ γνωστός για τις… εκρήξεις θυμού του και για τα καυστικά τουλάχιστον σχόλια, που κατά καιρούς έχει κάνει σχεδόν για όλους. Μία από τις γνωστότερες κόντρες του τον τελευταίο καιρό, είναι αυτή με τον Claudio Domenicali, τον επικεφαλής της Ducati, η οποία ξεκινά από τις αρχές του 2018 –τουλάχιστον. Ο Ισπανός αναβάτης και πολυπρωταθλητής δεν ρίχνει νερό στο κρασί του και προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τα γραφικά του νέου του κράνους!

Προσέξτε το πίσω μέρος, του νέου Shark που θα χρησιμοποιεί ο Lorenzo στους αγώνες. Πάνω στον αριθμό 99, αναγράφεται η φράση « I am not a great rider, I am a champion» (Δεν είμαι ένας πολύ καλός αναβάτης, είμαι ένας πρωταθλητής)! Σας θυμίζει κάτι αυτή η φράση;

Σε όσους δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο, η πρόταση αυτή ήταν η απάντηση του Lorenzo, στον καυστικό με την σειρά του σχολιασμό του Domenicali. Ο Ιταλός επιχειρηματίας, ανέφερε λίγο πριν ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του 99, ότι ο Lorenzo «είναι ένας πολύ καλός αναβάτης που δεν κατάφερε να πάρει το μέγιστο από την μοτοσυκλέτα μας». Τότε, ο Lorenzo είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ένας πολύ καλός αναβάτης, είμαι ένας πρωταθλητής.»

Το… Ισπανικό mamba ξαναχτυπά λοιπόν. Το μόνο που θα θέλαμε φυσικά να δούμε, είναι τα… λόγια του Lorenzo να του βγουν και στις πίστες, καθώς ο Jorge είναι αδιαπραγμάτευτα πρωταθλητής, αλλά και η πτώση στην απόδοσή του είναι γεγονός, καιρό τώρα…