Εκτός αγωνιστικής δράσης ο Jorge Lorenzo από του χρόνου;

Lorenzo: Διακοπές και σκέψεις απόσυρσης!

Να βρει τον εαυτό του θέλει ο Jorge Lorenzo, για τον οποίο κυκλοφόρησαν φήμες περί απόσυρσής του από το πρωτάθλημα MotoGP. Διαβάστε περισσότερα.

Ο Jorge Lorenzo είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα για το πρωτάθλημα του 2019, με μη επιθυμητά αποτελέσματα αλλά και σοβαρούς τραυματισμούς, που αυτή την στιγμή τον έχουν αφήσει εκτός δράσης. Στον αγώνα της Γερμανίας, οι φήμες έκαναν την εμφάνισή τους: O Jorge Lorenzo σκέφτεται να εγκαταλείψει τους αγώνες!

Σύμφωνα με τις ξένες πηγές, οι φήμες πηγάζουν από τον φίλο του Lorenzo, Giovani Cuzari, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της Forward Racing.  O Jorge μάλιστα έχει ήδη αναχωρήσει για τις Μαλδίβες, όπου και θα κάνει διακοπές εν μέσω του καλοκαιρινού διαλείμματος για τα MotoGP. Πριν την αναχώρηση του, ο Jorge φέρεται να συναντήθηκε με φίλους του, συζητώντας το ενδεχόμενο της απόσυρσης του, ενώ ήπιε και έναν καφέ με τον Fernando Alonso ο οποίος αποσύρθηκε από την Formula 1 όταν διαπίστωσε ότι δεν τον ικανοποιούσε πια.

Οι ίδιες φήμες λένε, ότι ο Lorenzo έχει ήδη τηλεφωνήσει στην ομάδα του και τους έχει ανακοινώσει να «ψάχνουν για το 2020», καθώς ο ίδιος δεν είναι βέβαιος αν θα πάρει μέρος στους αγώνες. Ο Lorenzo μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «ήταν το μεγαλύτερο λάθος του που έφυγε από την Yamaha» και αναλογίστηκε πόσο αξίζει το ρίσκο περαιτέρω τραυματισμών του.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Ισπανό, ο οποίος βέβαια δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Σύμφωνα με τον Cuzari, ο Lorenzo θα ασχοληθεί με την αγορά ακινήτων, αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει από τα paddocks.