Lorenzo: Δεν είμαι σίγουρος για τίτλο

Κατευναστικός όσον αφορά τις προσδοκίες προς τον ίδιο, εμφανίζεται ο Jorge Lorenzo κάνοντας μια πρόβλεψη για την επόμενη σεζόν. Δείτε τι δηλώνει…

Με την απόδοση του νεοεισερχόμενου στην Honda, Jorge Lorenzo, να είναι ανώτερη από τα προσδοκώμενα κατά την διάρκεια των δοκιμών της Valencia, πολλοί κάνουν ήδη λόγο για «τον νέο πρωταθλητή» στα Moto GP. Ο ίδιος ο 32χρονος Ισπανός, όμως, φροντίζει να κατευνάσει τους τόνους, μιλώντας για το τι περιμένει από την απόδοσή του.

Μιλώντας για πρώτη φορά, επίσημα ως μέλος της Repsol Honda, ο Jorge Lorenzo είπε ότι είναι αβέβαιος αν είναι ικανός για τον τίτλο, στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. «Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος να παλέψω για τον τίτλο στην πρώτη μου χρονιά με την Honda. Σίγουρα θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται για τον πρώοτ αγώνα στο Qatar, αλλά δεν είναι τόσο απλό, επίσης τώρα έχουμε ακόμα 3 ή 4 δοκιμές πριν την σεζόν.»

«Πρέπει να παλέψεις με τον Marc, ου οδηγεί 6 ή 7 χρόνια την ίδια μοτοσυκλέτα. Είναι πολύ περίπλοκο και δεν είναι μόνο αυτό, έχω να αντιμετωπίσω τον Andrea Dovizioso που είναι στην 7η χρονιά του στην Ducati αλλά και με τον Rossi, που οδηγεί την Yamaha για πάνω από 10 χρόνια. Υπάρχουν πολλοί αναβάτες με μεγάλη εμπειρία στις μοτοσυκλέτες τους και θα είναι δύσκολο να τους νικήσεις»

Παρά το γεγονός αυτό, ο Lorenzo εμφανίζεται γενικότερα θετικός, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ούτως ή άλλως: «Προφανώς, θα προσπαθήσω να πετύχω τα μέγιστα, και τα μέγιστα είναι οι  νίκες, αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά πολύπλοκο και αυτή την στιγμή δεν είμαι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Όλα όμως είναι δυνατά»