Lorenzo: Αυξάνεται η πιθανότητα επιστροφής στους αγώνες;

Μήπως η πιθανότητα επιστροφής του Jorge Lorenzo στους αγώνες αυξήθηκε μετά την καλή του εμφάνιση στα δοκιμαστικά της Sepang με τη Yamaha; Δείτε τι λέει ο ίδιος.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Ο Lorenzo απέρριψε την πρόταση της Honda για διετές συμβόλαιο και αποφάσισε να αποσυρθεί από τους αγώνες. Η Yamaha άρπαξε την ευκαιρία και τον στρατολόγησε ως οδηγό εξέλιξης για την M1. Ο Ισπανός οδήγησε τη μοτοσυκλέτα στα δοκιμαστικά της Sepang και αμέσως ένοιωσε καλά μαζί της. Η καλή του εμφάνιση πυροδότησε συζητήσεις περί επιστροφής του στους αγώνες το 2021.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Όταν πήρα την απόφαση να σταματήσω τους αγώνες πίστευα ότι θα ήταν οριστική. Πέρασα 18 χρόνια από τη ζωή μου αποφασισμένος να αγωνίζομαι, να κερδίζω και να δουλεύω σκληρά. Τώρα είμαι σε διαφορετική φάση, αλλά ομολογώ ότι ευχαριστήθηκα πολύ την οδήγηση της Yamaha και είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο χαρούμενος. Η τελευταία φορά που είχα νιώσει έτσι ήταν μάλλον το 2018, αλλά από τότε οι τραυματισμοί και τα άσχημα αποτελέσματα δεν μου έχουν επιτρέψει να αισθανθώ έτσι ξανά. Οι τρεις ημέρες των δοκιμών ήταν πολύ καλές, αλλά αν η πιθανότητα να μην επιστρέψω ήταν 99%, τώρα είναι 98%.»

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε φέτος τον Lorenzo να αγωνίζεται με τη Yamaha, σαν wildcard συμμετοχή.