Η Repsol έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και πολλών αγωνιστικών ομάδων.

Λιπαντικά Repsol: Σταθερά στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών

Δες εδώ γιατί τα λιπαντικά της Repsol είναι πάντα στις πρώτες επιλογές των αναγνωστών του Moto Τρίτη.

Η λίπανση και η προστασία του κινητήρα απαιτεί μόνο δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις. Οι αναγνώστες του Moto Τρίτη το γνωρίζουν καλά και επιλέγουν λιπαντικά υψηλής ποιότητας. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι στα πλαίσια του Best Moto 2019 τα λιπαντικά της Repsol ήταν στην πρώτη τριάδα σύμφωνα  με όσα ψήφισαν περισσότεροι από 30.000 αναγνώστες.

Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού ο Ισπανικός κολοσσός δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και των πετρελαιοειδών για περισσότερα από 30 χρόνια και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των καταναλωτών, αλλά και κορυφαίων αγωνιστικών ομάδων όπως η εργοστασιακή ομάδα της Honda στα MotoGP.

Τα προϊόντα της Repsol παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη οξείδωση και αυτό σημαίνει ότι η απόδοσή τους δεν μεταβάλλεται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, βελτιώνουν την απόκριση του συμπλέκτη και κάνουν πιο ομαλή τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ παρέχουν προστασία ενάντια στη δημιουργία επικαθίσεων. Έτσι, ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας σας θα είναι πάντα έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, χωρίς να θυσιάζεται η αξιοπιστία και η μακροζωία του.

Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της Repsol στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Petrolmak με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν έναν υπερσύγχρονο χώρο αποθήκευσης 2000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Ο ιδιόκτητος στόλος οχημάτων της Petrolmak φροντίζει για την άμεση και αποτελεσματική διακίνηση των προϊόντων, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου συνεργατών πανελλαδικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Petrolmak
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Εχεδώρου, Θεσσαλονίκη, 57022     
Τηλ.: 2310795478 / 2310797180
www.repsol.com.gr