Λιπαντικά ENEOS: Αυτά χρησιμοποιεί κι ο Rossi

Δεν είναι τυχαίο ότι η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα MotoGP εμπιστεύεται τα λιπαντικά τις ENEOS. Δες τι μπορούν να κάνουν για τον δικό σου κινητήρα.

Η υψηλή ποιότητα και η απόδοση των λιπαντικών της ENEOS είναι ο λόγος που βλέπουμε το λογότυπό της στο πλάι πολλών αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα είναι η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στα MotoGP που εμπιστεύεται το αγωνιστικό λιπαντικό GP 10W-40 για την προστασία των κινητήρων της. Όταν ένας κατασκευαστής λιπαντικών έχει την τεχνογνωσία να καλύψει τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες ενός αγωνιστικού κινητήρα, τότε σίγουρα μπορεί να κάνει το ίδιο και για τη δική σου μοτοσυκλέτα. Η γκάμα της ENEOS περιλαμβάνει λιπαντικά υψηλών επιδόσεων για κάθε χρήση, που προστατεύουν τον κινητήρα ακόμα και στις πιο εξοντωτικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης.



Η ENEOS είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής λιπαντικών της Ιαπωνίας και τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία και την αποτελεσματικότητά τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, αφού έχουν εξελιχθεί με τη βοήθεια των μεγαλύτερων κατασκευαστών μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων του κόσμου, ώστε να υπερκαλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές που αυτοί θέτουν. Χάρη στην σύνθεσή τους και τα προηγμένα πρόσθετα, τα συγκεκριμένα λιπαντικά προστατεύουν τον κινητήρα αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του και βελτιώνουν τη λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ταχυτήτων. Η γκάμα της ENEOS εκτός από ημισυνθετικά και πλήρως συνθετικά λιπαντικά για 4χρονους και 2χρονους κινητήρες scooter και μοτοσυκλετών, περιλαμβάνει ακόμα υγρά φρένων, αντιψυκτικά και σύντομα θα προστεθούν τα είδη περιποίησης.



Η Πατμανίδης Α.Ε. έχει αναλάβει την διανομή των λιπαντικών ENEOS για δίτροχα και θα βρείτε τη πλήρη γκάμα της σε επιλεγμένους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr