Lightning Strike: Και ακόμα ένα teaser…

Και αυτή τη φορά, μαθαίνουμε για τους τρόπους φόρτισης του νέου Strike! Δείτε περισσότερα…

Γενικότερα, ξέρουμε ότι η αμερικανική Lightning ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο ηλεκτροκίνητης μοτοσυκλέτας, για το οποίο προς το παρόν μας έχει… ταράξει στα teasers, δίνοντάς μας την πληροφορία με το σταγονόμετρο. Αυτό φαίνεται πως είναι μια τακτική που αποδίδει, καθώς όλος ο κόσμος περιμένει εναγωνίως το νέο μοντέλο, από το οποίο έχουμε δει μόνο… τους προβολείς.

Η Lightning λοιπόν, με νέο teaser της, αποκάλυψε τους τρόπους επαναφόρτισης για την νέα μοτοσυκλέτα, που δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλά… τρεις. Αρχικά, η εταιρεία αναφέρει τον «κλασικό» τρόπο, της αργής επαναφόρτισης στο σπίτι, που απαιτεί απλά μια πρίζα 110 Volt και όλη την νύχτα, όπως αφήνει να εννοηθεί η εταιρεία. Διόλου κακό, πολλοί το κάνουν αυτό, φυσικά όμως υπάρχουν και ταχύτερες επιλογές.

Η επόμενη αναφέρεται από την εταιρεία ως «On the go» και είναι η επαναφόρτιση σε ειδικό σταθμό, που απαιτεί 2-3 ώρες, με φορτιστή επιπέδου 2. Τέλος, αναφέρεται και η επιλογή «Ultra Fast DC», η οποία χρησιμοποιεί τους τελευταίας τεχνολογίας φορτιστές που υπόσχονται μια φόρτιση 100 μιλίων σε 20 μόλις λεπτά, ενώ για πλήρη φόρτιση θα απαιτούνται μόλις 35!

Η μοτοσυκλέτα είναι ακόμη «κρυμμένη» φυσικά, ενώ η παρουσίασή της αναμένεται κάποια στιγμή, μέσα στον Μάρτιο. Για να δούμε… με τόσο «μέλι», περί τι «τηγανίτας» πρόκειται;