Kymco: 700 ευρώ έκπτωση σε 3 δημοφιλή μοντέλα της

«Follow your heart» μας προτρέπει η KYMCO με τις νέες προσφορές της για 3 από τα σημαντικότερα μοντέλα της γκάμας της. Δείτε περισσότερα..

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η Kymco μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να αποκτήσουμε το scooter που πάντα θέλαμε σε super προσφορά! Η Kymco φροντίζει να διαθέτει πάντα scooter που προσφέρουν στο σύγχρονο αναβάτη ευελιξία, οικονομία, πρακτικότητα και όλα αυτά που χρειάζεται για τη μετακίνησή του στην πόλη ή και ακόμα έξω από αυτή. Πλέον, τα προσφέρει όλα αυτά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία μοντέλα της Follow your heart προσφοράς είναι τα Xciting-S 400i ΑΒS NoodoeDownTown 350i ABS/TCS και X-Town 300i ABS, τα οποία μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει με όφελος έως και 700 ευρώ!
 
Το X-Town 300i είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει προσωπικότητα, ποιότητα κατασκευής, χώρους, εξοπλισμό και compact διαστάσεις, ενώ παράλληλα είναι και ιδιαίτερα εύκολο σε χρήση και οδήγηση, μέσα ή/και έξω από την πόλη. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face. Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, η ανάρτηση προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας έχει δεχθεί μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων. Έχει αποκτήσει νέο κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι, βαλβίδες και εκκεντροφόρο και αποδίδει 24,5 ίππους στις 7.250σαλ. και 2,5 kg-m ροπής στις 6.250σαλ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιούΈρχεται στην τιμή των 3.895 ευρώ.


Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η Kymco παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι με δυνατότητα αποθήκευσης για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα, ο προαιρετικός εξοπλισμός με σύστημα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi και ο νέος G5-SC κινητήρας με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»! Η Follow your heart τιμή ανέρχεται στα 4.795 ευρώ


Το νέο Xciting-S 400i με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ , άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με απόδοση 36,04 ίππων την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα και αναβαθμίζει την κάθε διαδρομή. Tώρα έρχεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας στα 5.995 ευρώ (από 6.695 ευρώ).
 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ