Κράνη ΝΖΙ 30% πιο φθηνά

Η NZI Helmets είναι σήμερα ένας ευρωπαϊκός κατασκευαστής κρανών με προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς για την ασφάλεια του μοτοσικλετιστή.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Ο Nazario Ibañez, ιδρυτής της NZI, κατασκεύασε το πρώτο fiberglass κράνος το 1972 και έκτοτε περισσότερα από 11 εκατομμύρια κράνη έχουν παραχθεί στο εργοστάσιο της NZI στην Yecla της Ισπανίας, το οποίο εξάγει κράνη σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 
Η NZI Helmets έχει λάβει μέρος στους παγκόσμιους αγώνες μοτοσικλέτας υψηλού ανταγωνισμού, όπως το Moto GP, χορηγώντας μεγάλους παγκόσμιους πρωταθλητές, όπως τους Alex Crivillé, Jorge Martinez  Aspar, Alvaro Bautista και Jorge Lorenzo. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειές της, την καινοτομία και την έρευνα, η NZI Helmets έχει αναπτύξει δική της τεχνολογία με νέα συστήματα παραγωγής για την κατασκευή προστατευτικών περιβλημάτων και εσωτερικών επενδύσεων. Τέλος έχει εισάγει νέα υλικά για τη βελτιστοποίηση της μέγιστης προστασίας με το σωστό βάρος. Η ΝΖΙ έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλά βραβεία, μεταξύ αυτών και της Ισπανικής  Ένωσης Καλών Τεχνών όπως και της Ισπανικής Εταιρείας για Ανάπτυξη και Καινοτομία στην έκθεση Design: «Αξίες Σχεδιασμός: Όραμα, Σχέδιο και Καινοτομίας » το 2008. Επίσης έχει κατοχυρώσει το σύστημα ασύρματης επικοινωνίας NZI Tech Com 1.0 στα κράνη της, το οποίο έχει μάλιστα βραβευθεί.
 
Σημαντικό επίσης είναι ότι συμμετέχει ενεργά σε διάφορα διεθνή θέματα που αφορούν την ασφάλεια και είναι ενεργό μέλος της Ομάδας Εργασίας του Σχεδίου Δράσης για την Ασφάλεια των 3RD Road. Έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα SIM (Ασφάλεια σε κίνηση), στόχος του οποίου είναι να σχεδιάσει καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων για τους αναβάτες μοτοσικλετών. Η NZI Helmets είναι επίσης μια εταιρεία που δεσμεύεται για το περιβάλλον. Απόδειξη αυτού ήταν η συμμετοχή της στο πρόγραμμα CRAFT, στόχος του οποίου είναι η ανάπτυξη νέων πλήρως ανακυκλώσιμων υλικών με νέες τεχνικές παραγωγής που αυξάνουν την ασφάλεια των χρηστών και ταυτόχρονα διευκολύνουν την διαδικασία ανακύκλωσης των υλικών.

Με ένα κλικ στο www.pols.gr θα βρεις όλη τη σειρά προϊόντων της NZI, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Combi, το νέο δυναμικό Flip Up (σπαστό) κράνος από την ισπανική NZI Helmets.

Η πολυετής ενασχόληση της NZI Helmets σε αγώνες του υψηλότερου επιπέδου με την κατάκτηση παγκοσμίων και πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εγγυάται τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός εξαιρετικού κράνους σε προσιτή τιμή. Το Combi συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια με compact διαστάσεις και άριστη αεροδυναμική συμπεριφορά. Η εσωτερική επένδυση υψηλής ποιότητας συμβάλει στην άνεση του αναβάτη για χρήση εντός και εκτός πόλης.

  • Διατίθεται σε μονόχρωμα και σε στιλάτα γραφικά.
  • Εξωτερικό κέλυφος από θερμοπλαστική ρητίνη.
  • Αντιχαρακτική ζελατίνα με εύκολο μηχανισμό αντικατάστασης χωρίς εργαλεία. 
  • Εσωτερική ζελατίνα ηλίου με μοχλό εύκολο στην χρήση, που δεν προεξέχει για καλύτερη αεροδυναμική.
  • Αεραγωγοί εύκολοι στο άνοιγμα ακόμα και με την χρήση γαντιών στη κορυφή του κράνους και στο πίσω μέρος για τη ρύθμιση της απαγωγής του ζεστού αέρα μέσα από το κράνος και βελτίωση της σταθερότητας
  • Δυναμικός εξαερισμός ζελατίνας. Με μία κίνηση ανασηκώνεται η ζελατίνα μερικά χιλιοστά δημιουργώντας μια σχισμή εξαερισμού στο κάτω μέρος της ζελατίνας.



 

Η συνέχεια του επιτυχημένου κράνους Zeta. Με επι μέρους βελτιώσεις στο εσωτερικό, για μεγαλύτερη άνεση.

Απλό και κομψό, με ρετρό αίσθηση. Συμπαγές και ελαφρύ, διακοσμημένο σε πολλά όμορφα στυλάτα σχέδια με τη μοναδική τεχνολογία 3D. To NZI Zeta, είναι εργονομικό και πρακτικο προσφέροντας  τη μέγιστη δυνατή άνεση, λειτουργικότητα, ασφάλεια και ορατότητα, που απαιτείται σήμερα από ένα ποιοτικό κράνος. Κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό Nugema®.

To Nugema® είναι το θερμοπλαστικό νέας γενιάς της NZI Helmets. Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση σε σχέση με το συμβατικό θερμοπλαστικό. Επιπλέον διακρίνεται για την μεγαλύτερη αντοχή του σε κρούσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες και το καθιστά ιδανικό υλικό για χρήση σε όλες τις εποχές με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία βαφής 3D επιτρέπει την απεικόνιση εικόνων και γραφικών πάνω στα κράνη με απίστευτα υψηλή ευκρίνεια, χωρίς την χρήση αυτοκόλλητων σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα.

  • Θερμοπλαστικό Nugema®
  • Υψηλή απορροφητικότητα ενέργειας κρούσης
  • Aνετο και εύκολο ρυθμιζόμενο κούμπωμα Micrometric, εύκολο στη χρήση ακόμη και με γάντια
  • 3-D anti-scratch απεικόνιση
  • Αποσπώμενο εσωτερικό
  • Ματ βαφή
Διαθέσιμα στο κατάστημα Pols

τηλ.: 800 111 7657
www.pols.gr
Facebook Page