• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κορωπί: Οδικά έργα μέχρι τον Απρίλιο

 

Μακροσκελείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία. Διαβάστε περισσότερα...

Λόγω εκτέλεσης αποστραγγιστικών εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 29-01-2019 έως 24-04-2019 και καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Κρωπίας, ως εξής:
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λ. Βασ. Κων/νου από τη συμβολή της με την Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου έως τη συμβολή της με την οδό Αναπαύσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο Κορωπίου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, δεξιά στη Λ. Βάρης – Κορωπίου και στη συνέχεια Λ. Βασ.Κων/νου.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βασ. Κων/νου, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βάρης – Κορωπίου. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ